Scudo Sports

Mario Kaldato'yu forumda yolluyorum.

Arkadaşlar bisiklete yeni başladım salkeyno ng 650 kullanıyorum ama hızlı gidemiyorum. Karbon boynuzlu gidon aldım ama nasıl takacağımı bilemiyorum. Bi de vites kollarını nasıl uydururuz nerde satılır. İnce lastik taksam daha mı hızlı giderim acaba?
Önerilerinize açığım bilemedim hiç

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@bisikletgundemi
Meselede yanlisin var sevgili kardesim. Birileri gelip senin dedigin gibi had sinirlarina temas ediyor , Muratin son mesajinda nasil bir haddini bilmeme var acaba? sana gore cok merak ediyorum bunu.
Peki senin boyle bir tavir gostermen had sınırının neresinde tam olarak ? Durustce yanit ver

@mariokaldato

Forum kuralları arasında, yaşı küçük olanlar büyük olanlara saygı gösterecek diye bir madde mi var? Soru sormadan önce selam verilecek, diye? Kendi ahlaki değerlerinize göre başkalarını yargılayacağınız ve kurallar koyup tepki göstereceğiniz yer burası değil. Daha doğru düzgün Türkçe yazmasını bilmeyen insanlar, sırf eline tornavida aldı diye başkalarına medeniyet ahlak saygı dersi verme yetkisini kimden aldı?

Forumda yeni Kudret'ler istemiyoruz, kendinize imtiyaz atfedip birilerine atar yapma huyunuzdan vazgeçin, ahbap çavuş ilişkilerinizi de başka yerde sürdürün. Bir süredir huzur var şu forumda, bir de sizinle uğraşmayalım, kimse kimseye saygı terbiye medeniyet dersi vermesin, kurallar belli, onlara uyulur, o kadar. Türkçe dilini düzgünce kullanıyor olmak da o kurallar arasında.

@bisikletgundemi

Iste bu yazdiklarin tamda senin hangi sularda oldugunun gostergesi
Insanlara haddini bil diyecek kadar saygisiz, hakaret edecek kadarda hadsizsin sevgili kardesim.
Inan bana o tornavida tutan ellerin 300 yil gerisindesin.
Dumanla haberlesilen guzel forumlar var afrikada. Bizlere sinirlar gösterecegine oraya git sen ...

Son düzenleme:
Arkadaşlar relax özür dilerim benim hatam unutmuşum

@danceros
:D :D altini gostermeyeydin iyiydi bro :D ben bunun altina çakma nayk aşofmanimi giyip moda sektorunde bir çığır acmayi dusunuyorum. Xd :D

Cumhur kardesimizin istegi üzerine campa seti Shimano Ultegra set ile degistiriyoruz. Önceki fotolarda da gördügünüz gibi Arka aktarici, STI kollar Ultegra 6700 serisinden takilmisti ve yine bir ilerlemeyle ön aktaricimiz ultegra 6700 ve Jat setimiz Ultegra 6800 serisinden takildi.

192185

192186

192187

192188

192189

192190

@Murat Cömez
Maşallah. Çok güzel. Emeğimize sağlık.

• Beğen
@Murat Cömez
Hocam bi tur versene gözünü seveyim.
Cumhur, salcano ile takasa girer misin ? 20 jant var bir tane.
Nazar edicem o olacak he paylaşmayın şöyle şeyler sinirlerim bozuluyor

• Hahaha
@Murat Cömez
Eline saglik Murat abim cok guzel gorunuyorlar masallah diyelim kem gozlere karşi hehe :D

@Cyanide
Ehehe salkano ng 650 den asagisi kurtarmaz hocam :D

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@sadi imren

:D Eyvallah kanka , haftada 4 gun ise git gel yapsam 200 yaparim zaten :D

Bu arada swalbe one olucak üstünde. Bu.lastiklerikullanan var midir ? Bana guzel gorunduler

(link)

@mariokaldato

Başkan silik ve hızlı lastik ben kullandım kuru havalarda çok iyi ancak ıslak havalarda sıkıntılı.

Bu arada bu gün senin oradan geçtim işe geldim benim iş yeri 27 km

(link)

• Muhteşem
Silik mi emin misin kanka ?Desenli bunlar ama ?
@sadi imren

@mariokaldato

Hayırlı olsun bitmesini dört gözle bekliyoruz... bu arada lastikler efso, tpi yüksek hız lastiği. artık bim poşetinden kalın pazar çantasına geçersin, zira bu hıza poşet neyim dayanmaz yırtılıverir haberin olsun :harika:

Geri