Scudo Sports

Marin CXR Team XTR 2010

Scudo
Off diyorum. Kadro mükemmel olmuş, tebrikler Marin. Parçalar da üstüne tam oturmuş. Race King'in akıcılığı zaten manyaktır. Aynı lastikleri kullandım bir süre, kesinlikle kullanılabilecek en iyi lastiklerdir. Gel benimle yarış diyor alet.

Sadece Manitou'ları pek sevmiyorum maşa da Fox Sid felam olabilirdi.

Harika görünüyor, hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Izzet Illel
Harika tasarimi var, grafikler de cok hos gozukuyor..
Marin gercekten iddiali bir tasarim sunmus, kadro agirligi belli mi?
Hayirli olsun, keyifli surusler diliyorum:in:

• Beğen
Offf tasarımmm harikası bir ürün bu yaaa,Eksik hiç bişey yok alan arkadaşa güle güle kullanmak nasip etsın..

Her tarafı süper. Özellikle furc ve sele boru desteği muhteşem. Yanlız yanlış anlaşılmasın donanım olarak neden avid tercih etmediniz. Tabi kişisel tercih. Ben xtr dan 3 set kullandım, mutlaka bir sorun çıkartıyor. Özellikle fren ve kalipiyerlerden çok sorunlu. Tabi başınıza gelmemesi dileğiyle.

ALLAH kaza bela vermesin.Dileyenlerinde kazasız belasız sahip olması dileğiyle.Paylaşım için teşekkürler..

• Beğen
Marin kadrolar gerek tasarım,gerekse renk olarak çok iyiler.Kadrosunu çok beğendim.Güzel bisiklet.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Yalnız forumda top 5 e girer. Söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama gerçekten güzel olmuş,iyi sürüşler, başarılı yarışlar..

• Beğen
ben bu bisikletin resmini hayallerimi süsleyenler arşivimde tutuyodum, şimdi birden forumda görünce bi garip oldum.

hayırlı olsun, nazar değmesin. güle güle binin

• Beğen
Az once Giant defy gördum kalbim fırladı (canlı canlı gordum) , sımdı bunu goruyorum krız yolda :D , Allah kaza bela vermesın en ıyı derecelerı gormenız dılegıyle...İyi bakın ona :(

• Beğen
Süper bir bisiklet olmuş İzzet Bey.. Güle güle kullanın.. Kadro ayrı satılacak mı acaba? Birde fiyatı ve ağırlığı konusunda bir bilgi var mı?

• Beğen
Sonradan farkettm kablolar kadro içinden geçiyor : ) süper tasarım..
bol sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Harika bir bisiklet, bakmaya doyamadım, bakmaya kıyamadım.
Güle güle kullanın, kazasız sürüşler...

Monokok kadro ilk görüyorum. (cahilliğimdendir). Gerçekten çok hoş. Güle güle binin.

Geri