Scudo Sports

Manzaralarıyla Bartın Amasra - Kastamonu Cide Turu

@ziyadeniz offff dedim harika fotoğraflar. Tam hayal ettiğim gibi darısı başımıza tebrikler. Ayağına yüreğine kalemine sağlık

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
Scudo
Tebrikler çok güzel bir tur olmuş.Kısmetse bu yıl bende yol bisikletimi tur bisikletine dönüştüreceğim.23c olan dış lastiklerimi 28c zırhlı yapmayı düşünüyorum.Dış lastiğinizin marka ve modeli nedir ?

• Beğen
@OsmaniyeRehber Teşekkür ederim :) Kullandığım bisiklet yol bisikleti olmasa da yol bisikletiyle tur yapan çok görüyorum. Hatta bu turda Karadeniz'i turlayan 2 yol bisikletli Ukraynalı ile karşılaştım. Kullandığım lastikler Schwalbe G-ONE. Ama kaymak asfaltta çok çabuk eskiyorlar. Orman yolları için almıştım ve ormanda, çakılda, toprakta çok iyiler. Şimdi Schwalbe Maraton GT'ye geçeceğim.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
ziyadeniz Cevap için teşekkürler.Aslında ben dış lastiğin bir tanesini aldım.
RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 VITTORIA

sence nasıldır bu dış lastik .arkaya bagaj ,iki küçük çanta , çadır düşünüyorum.Çok fazla malzeme olmayacak mesela yemek yolda yiyeceğim.Bu lastikler ile 15 kilo malzemeyi taşıyabilir miyim ne dersin ?

Çok güzel bir tur olmuş paylaştığın için teşekkürler...

• Beğen
@OsmaniyeRehber Taşıdığı ağırlık ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım ama koruma ve uzun ömürlülük değerleri iyi görünüyor. Ortalama 80 kg taşısa tek lastik, arkaya %70 daha çok biniyor ki bu da sizi 70 -80 kg düşünürsek 20 -30 kg arkaya yük koymanıza yeter diye düşünüyorum.

İki sene önce bende geçmiştim oralardan. Tur için güzel yollar. Bu arada hamak olayına bayıldım ;)

• Beğen
@ziyadeniz
Harika tur, mükemmel rota, muhteşem fotoğraflar.:harika:

• Beğen
Tebrik ediyorum sizi, harika bir yolculuk olmuş

Güzel rota, güzel tur olmuş. Kısmetse 2018 yazında o ben de boy göstereceğim oralarda. İyi bir yol gösterici oldu sağ ol.

@cenkpasha

Rica ederim. Yeni bir tünele başlamazlarsa tünel inşaatı bitmiş olur ve hafriyat kamyonları olmadan keyifli bir tur olur ins.

• Beğen
Tepkiler: Groims
güzel bir tur olmuş tebrikler.bir benzerini önümüzdeki yaz yapmayı planlıyorduk.işimize yarar bilgiler olmuş teşekkürler.

Geri