Scudo Sports

Manisa

Scudo
Beyler Kentorman'da Yapılan Son Yarışın Parkur'unu Bilip De Bana Rehberlik Edebilecek Varmı ?

somada 2 hafta sonu bisiklet ile cenkyerinden soma ve somadan darkaleye bisiklet turu yaptım ama tek başıma başka kimse yokmu somadan... herkese bol pedallar...

@sonerveozer

Tamam Madem Sonerim Bu Hafta Sonu memleketteyim Onumuzdeki Hafta Sonu Plan Yaparız Müsait Olursan Tur'larız :)

akhisar ters gelmezse ben de varım.

manisa salihliden bisiklet tutkunu arkadaşlar,
s.a.l de okuyorm çevre köylere okulca geziler düzenledik çok güzel oluyor bisiklet tutkunu arkadaşlarımızı bekleriz face gurubumuzun adı salbit
katılmanızı dilerim buraya da yazarsanız tanışmak isterim hepinizle

saygılar..;)

biz 4 kişi salihli -alaşehir yaptk (45km) birde sarıgöle doğru sallanalım dedik :D bisikletlerimz çok iyi olmadığı için cesaret edemedik

akhisardan merhabalar. turgutludan akhisar yapmayı düşünmüştüm ama ekibin işi çıkıverdi.

• Beğen
Tepkiler: emresharp
Dun sanaide bi arkadas gecti yanimdan sedona vardi altinda beyaz basti gecti az dursa tanisip konuscaktm hemen gitti :)

bugün tek başıma kırkoluktan aşşağı indim çok güzeldi salilhliden olupta katılmak isteyen olursa bir tur düzenlemek istiorm

forumda önceden açılmış salihli grubumz vardı,yinede merhabalar,abicim...
Seal mezunuyum Isparta'da ikamet ediyoruz...
Salihli GİSM malesef biz bisikletçileri pek kaile almıyor birlik oluştumak istedik lise yıllarında ama olmadı umarım siz başarırsınız...:)
sağlıcakla....

• Beğen
Tepkiler: tikik
@goldboy

bizm şuan grubumuz var sürekli turlar düzenliorz daha çok katılım olması için uğraşıorm ama salihlimizde pek duyuramadık ismimizi

Geri