Scudo Sports

Manisa

Scudo
Asla bisiklete binmek ten vazgeçmem otobuse vercem parayı başka birşeye harcarım.

Merhaba arkadaşlar daha yep yeni tazecik bir üye olmama rağmen ve hatta bisikletim dahi olmamasına rağmen kısacası bu işe yeni girme hevesi ile yanan biri olarak bu konuya el atmak istedim. Özcan kardeşim kask takıyorsun diye senle dalga geçenlerin haline bak bence. Sen bir spor yapıyorsun ve bu işe gönül vermişsin ve bunun gereksinimlerini tabiikide yerine getireceksin. Bir Fransada İtalyada kask takıyor diye insana gülmek insanların aklının ucundan geçmek bir yana kask taktığı için insana saygı duyuyorlar neden sen çünkü yaptığın sporun kültürüne hakim olduğunu ve işini mümkün mertebe tam olarak yapmak istediğini biliyorlar. Ama bizim ülkemizde dalga geçerler sen o kaskınla özgürlüğe pedal çevirirken seninle dalga geçen insanlar hayatlarını bir ev bir araba diyerek tamamen prangalanmış doğadan spordan uzak bir şekilde bir köle gibi yaşıyorlar . Sana naçizane söyleyebileceğim kardeşim tak Kaskını ve dünyanın sana verdiği güzelliklere doğru bas pedalına...Herkese saygılarımla...

Çok doğru söyledin parayı toplaınca alcam zaten kask 3 hafta daha bisiklete binemicem herkeze teşekkürler..

Kask takmak belli bir zaman sonra zorunlu hale geliyor. Ben bisikleti ilk aldığımda yavaş sürüyordum ama sonra kendime gelen güvenle birlikte şehir içinde aşırı hız yapmaya başladım. Defalarca takla attım bisikletim çizik içinde kaldı tabi kollarım ve bacaklarımda. Ve bir keresinde gözlüğümün camı ucundan kırıldı :(. Böyle böyle derken kask aldım azı burnu dağıta dağıta :D.

• Beğen
Tepkiler: özcan topal
altı üstü kask kardeşim alıcaksın takıcaksın dert etme gerisini de. konuyu takip ederken ben depresyona girdim yaww

Abim insanları ne takıyorsun?.. Sen sonuçta kendi canın için takıyorsun kaskı insanlara sormanın bile lüzumu yok.. Kaskı tak, yola devam ;)

• Beğen
forumdaki kaza haberlerini oku kaskın faydasını öğreneceksin
Kaza
Anında
Seni
Korur

• Beğen
@özcan topal

uygun kasklar migroslarda var bir bak istersen 25 tl gibi bir fiyatı var

Geri