Bence o kişiler seni sevmiyorlar ve dünya görüşleri çok dar.
Derhal bir kask alıp, o kişilerle daha az görüşmeni öneriyorum.
Hele ki trafiği Hindistan'dakinden farksız olan Manisa'da kasksız bisiklete binmek, Azrailin sürdüğü arabaya binmekten başka birşey değil.
@özcan topal
Aman diyorum lütfen başkalarının düşüncelerine kendini inandırıp böyle bir hataya düşme, bak burda 7den 70'e herkesin kaskı var ve bir sürüde kaskın olmadığı zamanlarda nelere sebep olabileceği ile ilgili yazılar bulunuyor, hemen kaskını al güle güle bisikletini kullan.
@serhad k
Genç arkadaşın aklını karıştıracaksın abi, bak ama avatarımdaki resimde nasıl yakışıklı duruyor kaskım, o zaman öyle gerekmişti neyseki bir kaza bela olamadan kaskımı taktım,görüşmek üzere
Kim ne derse desin sen kendı guvenlıgın için takmalısın.Diyenler ise cocukken bız bınerdık pozısyonunda olduklarından kaskın önemını bılmedıklerınden oluyor.....
sevgili genç önce kaskı al sonrada o arkadaş çevresinden uzaklaş.
eski bir derviş şöyle demiş.
"arkadaşım dediğin kişi seni b.k cukuruna düşerken görüyor ve susuyorsa o senin arkadaşın değil olsa olsa şeytanın yarenidir" demiş
yahu bu nasıl bi anlayıştır.kask alma sana gülerler... sen bence kask almadan önce bu zihni sorunlu insanlarla arkadaşlığını gözden geçir ve biran önce kask al.
yüzün gözün dağıldığında daha gülünç hale gelirsin bilesin.ben çok kaza yaptım ve hiç birinde kask yoktu başımda.ve başıma aldığım darbeler ciddi hasarlara yol açıyordu şükür ki ucuz kurtuldum...
Manisa öledir yeniliklere kapalıdır ,sen canını emniyete al kaskını tak ve perşembe akşamları toplanıp pedal basın insanlar gördükçe alışsınlar ayrıca hava katıyor kask ...
arkadaşım ilk olarak kask bir güvenlik mekanizmasıdır tabiki kask takmak zorundasın kim gülerse gülsün işte bu bizim toplumuzun halen cahilliğini gösterir takmana sevinirim
bugün diğer arkadaşımlada sence kask alayımmı dedim neden dedi yarışlaramı katılcan güldüm hyr dedim can güvenlim içindedim sen dedi harbi salak sın dedi.çevremden hep böyle tepkiler alıyom napcam bilmiyom aklım çok karıştı offffff!!!!!!!!
Örnek vermek gerekırse dun Fransa yarıslarında dengesını kaybedıp olmadık bır sekılde yuzunun ustune dusuyor o kadar hızlıkı kaskından kıvılcım cıktı eger goruntulerı bulursam paylamak ısterım sende sa....mısın dıyen arkadaslarına gosterırsınİlgilenirsen asagıdakı lınkten bakabılırsın