Scudo Sports

Manisa

Hoş geldin hayırlı olsun.İyi vakit geçireceğinden emininim.Bisiklet konusunda her türlü konuda yardım alabileceğin güvenilir bir yer burası, şüphen olmasın.

Scudo
Manisadan herkese merhabalar.Yaklaşık 2 yıl önce liseden sonra bidaha binmediğim bisiklet sevdam 40 yaşında yeniden alevlendi.Şehir içinde kullanmak üzere ucuz yerli malı bir bisiklet aldım.Manisanın bisiklete binmek için çok uygun şartları olduğunu da belirteyim.Bir süre sonra kendimi ev ile işyeri arasında bisikletle gidip gelirken buldum.(6 km)Servis olmasına rağmen bisiklete binmem önce işyerinde arkadaşlar tarafından yadırgandı.Daha birkaçı bayan olmak üzere bisiklet kullananların sayısı 7-8 e ulaştı.1yıl sonra 20-25 km lik mesafelere turlar yapar olduk.Şimdi daha kullanışlı bir bisiklet almayı ve bu işi daha bilinçli yapmayı istiyorum.Bu amaçla arkadaşlarla tanışmayı ve bilgilerinizden faydalanmayı umuyor herkese keyifli sürüşler diliyorum.Aydın Yıldırım-Manisa

Hoş geldiniz. Bisiklet her yaşta yapılabilecek çok güzel bir spor. Bu siteden çok faydalanacağınıza eminim. Ben de ilk bisikletimi Beldeyama'dan almış, sayesinde bu siteyi ve hiç duymadığım markaları öğrenmiştim.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Yıldırım
Hoş bulduk.Gerçekten dediğiniz gibi güzel bir spor.Sağlıklı yaşam,temiz bir çevre ve petrol için dışa giden milli serveti azaltmanın en güzel yolu.Bi de sürücülerimiz biraz saygılı olsa....

abi manisa da bir organize olamadık yaw.

ben yol bisikletimi sattım mtb aldım.. gezelim ya bıktım tek başıma dolaşmaktan
maltadayım
****irtibat: 0545 623 13 60

Arkadaslar Bi Organize Olalım

Iletişim :545 623 13 60

Aydın Abi Bu Yazı Yı Görmen Dileği Ile***

Merhaba siz ve iş arkadaşlarınız adına sevindim.
Doğru yoldasınız.
Şu aralar Manisa'ya gelesim var.Şunun şurasında git-gel 80km.
Hepinizin birden müsait olacağı birgünü bana önceden bildirin, Manisa'ya geleyim ve hep beraber biraz sohbet edip bilgi aktarımı yapalım.
Telefonumu özelden alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sonerveozer
manisa da hiç hareket yok.ben bu aralar spil dağı çevresi turu düşünüyorum.ama yol arkadaşı bulamadım.eğer bir kaç kişi buluşup çıkarsak güzel olur

bul beni adım garabel bul beni :D :D

adım soner :545 623 13 60 tanışalım

maltadayım yanlız gezmekten sıkılıldım., yoldan korkmam alayını yerim :D

her türlü teknik destek sağlarım..

dağ gezintilerini pek sevmem ...

@sonerveozer

dostum diğer linki incelermisin

boş vakitleriniz nezaman?haftaiçi iş güç olan varmı?

@sonerveozer

teknik destek derken?tam olarak nedir?

bugun gezintiye çıktığımızda bir yerde anayola inmemiz gerekti ve tam o sırada eşyalarını yüklenmiş bir abimiz gidiyordu.selamlaştık ve durup muhabbete başladık.izmirden manisaya geliyormuş,muğlaya gidicekmiş daha sonra.yola balıkesirden çıkmış deniz kıyısından kazdağlarından gelmiş.
Alper abi 38 yaşındaymış fakat 38 gibi durmuyordu daha çok 28 gibiydi:D
daha sonra kent ormanına çıkıp çay demledik ve muhabbete devam ettik.internete pek girmezmiş hatta bu forumu duymadığını söyledi.fotoğraftaki ortadaki kişi Alper abi;

http://i373.photobucket.com/albums/oo180/dreamboys69/kent/SANY2567.jpg

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
kimmiş neymiş nereliymiş ben anlamadım, tanışalım kimse :D

280 bin nüfuslu manisada 2 kişi geziyoruz,manisadan kimler var? bi haftasonu buluşup tanışsak güzel olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: özcan topal

Her ne kadar lisansım olsada şimdiye kadar federasyonca düzenlenen yarışlara katılmadım hep belediyelerce festivaller vs.lere katıldık yani profesyonelce değildi ama önümüzdeki hafta ki yarışa katılmayı düşünüyorum.Umarım amatörlerde katılabiliyordur:) Ben gibi düşünenler varmı??:)
Sağlıcakla..........

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emre POLAT
Geri