Scudo Sports

Manisa

Scudo
Gruba Üye Oldum :) 6 Haziran Gibi Manisa'da Göreve Başlayacağım Devamındaki Pazar Günlerinden Müsait Olduğum Her Hafta Etkinlik Ve Tur'lara Katılmaya Çalışacağım :)

şu an için pek müsait değilim ama en kısa zamanda manisaya bisikletlerimizle geleceğiz. malum açıköğretim sınavı falan...

• Beğen
Tepkiler: Yasin Mutlubay
1 saat sonra manisada olacagim yolda mavi orion ds ustunde beni gorenler durdurup sohbet edebilirler :)

slm ben aydın yenipazardan mustafa bende manısaya cok gelıp gıdıyorum benımde burada var bı grubum persembe aksamları aydına gıdıyorum geldıgımde sızlerlede tanısmak ısterım

Yarın Itibari Ile Manisa Merkez'de Uzunyol Caddesindeki Özel Ege Meslek Edindirme Kursunda Egitmen Olarak Göreve Baslıyorum Kursa Katılan Varsa Haberim Olsun :)

mrblar. ben de akhisardan. haftasonları bisikletimle manisaya geliyorum. umarım ekiple tanışırım.

aykutum mrblar. saruhanlıdan manisa en güzel yol ve güzergah diyebilrim. ben akhisardan geliyorum manisaya. en rahat saruhanlıdan sonrası diyebilriim.

gerçekten çok iyisiniz... umarım size katılacağım.

Bir Pazar Etkinlik Olsun Toplanıp Gezelim Hem Bende Manisa'daki Bisiklet Mekanlarını Göreyim :) 2 Hafta Oldu Hala Düzgün Bi Yola Cıkamadık :))

Ben Manisada bu kadar fazla bisikletçinin olduğunu bilmiyordum.Umarım kendinize tur arkadaşı bulabilirsiniz.:):D

@cihanbesyo

kesinlikle saruhanlı baya zevkli ve başlangıç için uygun olan bir yol. ben akhisardan gelip gidiyorum.

Merhaba arkadaşlar bende manisa merkezdenim.Bu spora başlamak istiyorum forumlarıda inceledim ama aklıma takılan bir iki husus var.Ben saruhanlı, menemen hatta olursa ilerde çandarlı gibi mesafelere gitmek istiyorum hemde spil dağının nimetlerinden faydalanmak istiyorum.Bu durumda dağ bisikleti mi yoksa şehir&gezi bisikletimi almam lazım ve bunu nerden alabilirim manisada bu donanımlara sahip bir mağaza yok sanırım.Diğer bir hususta manisada bu sporu yazın olduğu kadar kış aylarında da yapıp sizlerle beraber gezilere katılabilirmiyim? yardımcı olursanız çok sevinirim cevapları bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
somanın en çok bilinen yeri darkaleye gezi yaptım ama tek başına gittim bisiklet ile somadan gelecek kimse yokmu

Geri