Merhabalar Ben İzmir'liyim Manisa Celal Bayar Üniversitesi muradiye kampüsün de okuyorum. Ayrıca Muradiye kampüsüne yapılan yurtta kalıyorum.
Allahın kel dağında kuzuların arasında köyün (kampüsün) delisi olarak tek bisiklet süren benim.
Yok mu eşlik edecek birileri çatlayacağım sıkıntıdan.
Manisa merkeze gittiğim de de kimseleri göremedim.
PAB manisa grubuna faceten zar zor ulaştım onlar da sadece perşembe akşamları çıkıyor. Dönüşte saat 11'den sonra tek başıma muradiye kampüsüne dönmek hiç mantıklı gelmiyor
manisadan aydın yıldırım ı tanıyanınız varmı hiç ulsamıyorum kendısne tel numarsı vb olabılır tanıyan varsa yardımcı olursanız sevınırım jant seti alıcam forumda satıyor idi cevap vermıyo
merhabalar arkadaşlar. manisa'daki bisikletçilerin bir araya gelmesi ve minik de olsa turlar, buluşmalar düzenleyebilmesi için bu başlığı açmaya karar verdim. burada herkes kendiyle ilgili biraz bilgi versin ki tanışabilelim. ben başlıyorum ilk olarak.
ikamet: manisa merkez
bisiklet: specialized sirrus sport
boş gün: pazar
boş akşamlar: dondurucu soğuk olmayan akşamlarda saat 20:00'dan itibaren.
genel sürüş eğilimi: şehir içi sürüş, akşam sürüşleri, minik turlar. ( manisa - turgutlu - izmir gibi )
merhabalar ben manisadan süleyman geçen hafta kron xc 250 aldım manisa merkezdeyim turlar olursa katılabilirim birde perşembe akşamları nerelerde pedallıyorsunuz