S Selim Çam Forum Bağımlısı Kayıt 1 Kasım 2006 Mesaj 1.849 Tepki 445 Şehir İstanbul 8 Eylül 2007 #981 Gitar çalmayan müzisyen olmamalı Foto çekmeyen sanatçı olmamalı Film izlemeyen yazar olmamalı Dil bilmeyen aydın olmamalı
Gitar çalmayan müzisyen olmamalı Foto çekmeyen sanatçı olmamalı Film izlemeyen yazar olmamalı Dil bilmeyen aydın olmamalı
S Selim Çam Forum Bağımlısı Kayıt 1 Kasım 2006 Mesaj 1.849 Tepki 445 Şehir İstanbul 8 Eylül 2007 #982 Aşk dedim çaldım bir kapı Tokmağım yoktu duyulmadı Sesimi açtım tınlamadı Kalbimdeki boşluk dolmadı
S Selim Çam Forum Bağımlısı Kayıt 1 Kasım 2006 Mesaj 1.849 Tepki 445 Şehir İstanbul 8 Eylül 2007 #983 Hız verdim derbederliğe Soyundum sessizliğe Parasız sokaklardan geriye Bir adım attım özgürlüğe
S Selim Çam Forum Bağımlısı Kayıt 1 Kasım 2006 Mesaj 1.849 Tepki 445 Şehir İstanbul 8 Eylül 2007 #984 Erkeklerde takım elbise Kadınlarda tayyör hikaye Ben geldim hep izlemeye En gıyabında beyaz perde
S Selim Çam Forum Bağımlısı Kayıt 1 Kasım 2006 Mesaj 1.849 Tepki 445 Şehir İstanbul 8 Eylül 2007 #985 Sucuk ekmek çeker beni Yanında kızarmış ekmeği Kokusu azdırır feci içimi Organizmamdan eksildi
S Selim Çam Forum Bağımlısı Kayıt 1 Kasım 2006 Mesaj 1.849 Tepki 445 Şehir İstanbul 8 Eylül 2007 #986 Alkol sevilmez ama çekilir kafaya Ok yaydan çıkcaksa çek kafaya Kötü dostum yapma sonra arıza Üzülürüz çekeriz bir iç bir cefa
Alkol sevilmez ama çekilir kafaya Ok yaydan çıkcaksa çek kafaya Kötü dostum yapma sonra arıza Üzülürüz çekeriz bir iç bir cefa
S Selim Çam Forum Bağımlısı Kayıt 1 Kasım 2006 Mesaj 1.849 Tepki 445 Şehir İstanbul 8 Eylül 2007 #987 Oklar çıkarsa yayından Çığlık da gelir yakından Annesine yazık be uyan Vicdan azabında kaynamaktan
M Murat CER Forum Bağımlısı Kayıt 11 Ekim 2004 Mesaj 2.047 Tepki 1.100 8 Eylül 2007 #988 derya abi der ki hesabı bırak patron der ki gelir giderlere bir bak hesap bırakılır mı a gönül dostum mesleğim bu, bahtım kara veya ak Tepkiler: naz34 ve Derya AKYILDIZ
derya abi der ki hesabı bırak patron der ki gelir giderlere bir bak hesap bırakılır mı a gönül dostum mesleğim bu, bahtım kara veya ak
Mesut Girgiç Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mart 2006 Mesaj 4.517 Tepki 11.601 Şehir Konya 8 Eylül 2007 #989 A benim güzel yarim, Patlağı nazlı yarim, Yama takımım evde kalmış, Bi koşu alıp geleyim.. önemli not: Buradaki "yar", bisiklet oluyor. (ne olur ne olmaz, iç işlerinden bir okuyan falan olur.. Tepkiler: naz34, Derya AKYILDIZ ve Murat CER
A benim güzel yarim, Patlağı nazlı yarim, Yama takımım evde kalmış, Bi koşu alıp geleyim.. önemli not: Buradaki "yar", bisiklet oluyor. (ne olur ne olmaz, iç işlerinden bir okuyan falan olur..
M Murat CER Forum Bağımlısı Kayıt 11 Ekim 2004 Mesaj 2.047 Tepki 1.100 8 Eylül 2007 #990 yama takımı evde kalsa da yarin küskün, lastik patlaksa da terketmez gönül yari iki eli kanda olsa da lastik tamir edilir dert değil yamalı lastikle gezilmiştir nice il gönüller kırılmasın sakın da yolda dökülse de olur QR ve mil Tepkiler: Derya AKYILDIZ
yama takımı evde kalsa da yarin küskün, lastik patlaksa da terketmez gönül yari iki eli kanda olsa da lastik tamir edilir dert değil yamalı lastikle gezilmiştir nice il gönüller kırılmasın sakın da yolda dökülse de olur QR ve mil
M M.Burcu Cebesoy Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2007 Mesaj 612 Tepki 337 Yaş 37 Şehir - 8 Eylül 2007 #991 murat abi baksana terkime atlasana beraberce gezeriz lastik yama olsada ironman'ler öncümüz nice iller geçeriz ayrılırken üzülür ağlar melis burcu'nuz Tepkiler: Murat CER, naz34 ve Derya AKYILDIZ
murat abi baksana terkime atlasana beraberce gezeriz lastik yama olsada ironman'ler öncümüz nice iller geçeriz ayrılırken üzülür ağlar melis burcu'nuz
M Murat CER Forum Bağımlısı Kayıt 11 Ekim 2004 Mesaj 2.047 Tepki 1.100 8 Eylül 2007 #992 terkiye atlar gezeriz patlaklardan bezeriz ironları bulursak horon bile teperiz Tepkiler: Derya AKYILDIZ
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 8 Eylül 2007 #993 Mani demek haz demek Biraz cilve naz demek Yare sitem de gerek Maniyle sevi bestelesek... Gökte yıldızlar sayılır mı Yar ile muhabbete doyulur mu İki gönlü bir yapmak varken Pişmiş aşa su katılır mı..? Dağlarda çalı mıyım Ak değil sarı mıyım Annen almam diyormuş Ben sana varır mıyım…! Tepkiler: Derya AKYILDIZ ve Murat CER
Mani demek haz demek Biraz cilve naz demek Yare sitem de gerek Maniyle sevi bestelesek... Gökte yıldızlar sayılır mı Yar ile muhabbete doyulur mu İki gönlü bir yapmak varken Pişmiş aşa su katılır mı..? Dağlarda çalı mıyım Ak değil sarı mıyım Annen almam diyormuş Ben sana varır mıyım…!
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 8 Eylül 2007 #994 Manilerimizin piri sizsiniz Gece ay, gündüz güneşsiniz Bu ne güzel övgü ve sözler Valla mahçup ettiniz.. Karanlıklara ışık oldunuz kaybolana yol buldurdunuz Ağlayanı güldürdünüz Teşekkürü gönülden hakettiniz.. Tepkiler: Derya AKYILDIZ
Manilerimizin piri sizsiniz Gece ay, gündüz güneşsiniz Bu ne güzel övgü ve sözler Valla mahçup ettiniz.. Karanlıklara ışık oldunuz kaybolana yol buldurdunuz Ağlayanı güldürdünüz Teşekkürü gönülden hakettiniz..
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 8 Eylül 2007 #995 Merhaba Murat Cer Melisburcu ağabey der Eksilmesin yüzünden O güzel gülümsemeler... Sevenlerinin nazar boncuğu Rüzgarın kız çocuğu Güllerin tomurcuğu Nasılsın Melisburcu..? Tepkiler: Derya AKYILDIZ ve Murat CER
Merhaba Murat Cer Melisburcu ağabey der Eksilmesin yüzünden O güzel gülümsemeler... Sevenlerinin nazar boncuğu Rüzgarın kız çocuğu Güllerin tomurcuğu Nasılsın Melisburcu..?
M M.Burcu Cebesoy Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2007 Mesaj 612 Tepki 337 Yaş 37 Şehir - 8 Eylül 2007 #996 tomurcuklar solar mı ? Melis Naz'a doyar mı ? ablam senin yanında güler yüzüm, ağlar mı ? gönül dostu sıkar mı ? güzelliğe bıkar mı ? süzülür mü gözyaşım? gamzelere akar mı ? (tşkler naz abla ) Tepkiler: naz34 ve Derya AKYILDIZ
tomurcuklar solar mı ? Melis Naz'a doyar mı ? ablam senin yanında güler yüzüm, ağlar mı ? gönül dostu sıkar mı ? güzelliğe bıkar mı ? süzülür mü gözyaşım? gamzelere akar mı ? (tşkler naz abla )
M Murat CER Forum Bağımlısı Kayıt 11 Ekim 2004 Mesaj 2.047 Tepki 1.100 8 Eylül 2007 #997 yarın piknik var tüm şirketce piknik yeri şehre 25 kilometre gönül der "git bisikletinle" bilmem yollar tozlu mudur asfalt mı? nice yollar gittim geçen sene ocak ayında iş değiştirdim seve seve lakin vakit kalmadı bisiklete binmeye bilmem yollar tozlu mudur asfalt mı? mazide kaldı performansı yüksek günler neyse ki mesleki kariyer teselli eder bisikleti özlemişken kardeşim biner bilmem yollar tozlu mudur asfalt mı? hadi hayırlı akşamlar..... Tepkiler: naz34, Derya AKYILDIZ ve Önder Özdoğan
yarın piknik var tüm şirketce piknik yeri şehre 25 kilometre gönül der "git bisikletinle" bilmem yollar tozlu mudur asfalt mı? nice yollar gittim geçen sene ocak ayında iş değiştirdim seve seve lakin vakit kalmadı bisiklete binmeye bilmem yollar tozlu mudur asfalt mı? mazide kaldı performansı yüksek günler neyse ki mesleki kariyer teselli eder bisikleti özlemişken kardeşim biner bilmem yollar tozlu mudur asfalt mı? hadi hayırlı akşamlar.....
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 8 Eylül 2007 #998 Mani bini devirmiş Herkes mani çevirmiş İnsanlar bunu görüp Maşallah deyivermiş *** Murat maniyi kapmış :rolleyes: Güzelde karyer yapmış Daha nice makamlar Sevdiği müzik rapmış Tepkiler: naz34
Mani bini devirmiş Herkes mani çevirmiş İnsanlar bunu görüp Maşallah deyivermiş *** Murat maniyi kapmış :rolleyes: Güzelde karyer yapmış Daha nice makamlar Sevdiği müzik rapmış
Admin Yönetim Kurulu Kayıt 5 Eylül 2004 Mesaj 1.741 Tepki 2.957 8 Eylül 2007 #999 Scott a attım XT jant setini. Sonra oturdum seyreyledim asaletini Bütün kaslarım dağıldı bugün binmekten Gideyim eczaneden alayım ağrı kremimi. Tepkiler: Derya AKYILDIZ ve naz34
Scott a attım XT jant setini. Sonra oturdum seyreyledim asaletini Bütün kaslarım dağıldı bugün binmekten Gideyim eczaneden alayım ağrı kremimi.
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 8 Eylül 2007 #1.000 Yemyeşil filiz idim Can idim canan idim Geçti artık baharlar Geldi sonbaharlar... Uzak düştün gözüme Sitem oldun sözüme Yağmur olup gönlüme Yağdın yine sevgili... Tepkiler: Derya AKYILDIZ
Yemyeşil filiz idim Can idim canan idim Geçti artık baharlar Geldi sonbaharlar... Uzak düştün gözüme Sitem oldun sözüme Yağmur olup gönlüme Yağdın yine sevgili...