M M.Burcu Cebesoy Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2007 Mesaj 612 Tepki 337 Yaş 37 Şehir - 7 Eylül 2007 #961 süzülüyor gözlerim çok yoruldu ellerim iyi geceler herkese ben yavaştan kaçayım bye bye Tepkiler: Derya AKYILDIZ ve naz34
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 7 Eylül 2007 #962 Bebişimin gözleri uykulu Elleri de klavye yorgunu Gecelerin de gündüz gibi Aydınlık olsun Melisburcu. Tepkiler: Derya AKYILDIZ
Bebişimin gözleri uykulu Elleri de klavye yorgunu Gecelerin de gündüz gibi Aydınlık olsun Melisburcu.
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 7 Eylül 2007 #963 Kata yuvaya iyi ki geldin Ne güzel maniler serdin Neden bu kadar beklettin Özlemiş seni sevenlerin.. Tepkiler: Derya AKYILDIZ
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 7 Eylül 2007 #964 Üye olduğum günlerde Forumda gezinirken Rastladım manilere Girdim gülbahçesine Yapayalnız hissederken Tek başıma giderken Bulmuştum kendime Sanki bisiklet arkadaşı.. Haziran-temmuz arası Maniler donmuş kalmış Baktım bir elveda havası Bir de bırakmayın nidası Haydi kızım naz dedim Burada bir rehavet var Bunu dağıtmak gerek Bas tuşlara yaz dedim Önce küçük bir giriş Ardından bir serzeniş Bura cennet bahçesi Arkadaşlar melek imiş..
Üye olduğum günlerde Forumda gezinirken Rastladım manilere Girdim gülbahçesine Yapayalnız hissederken Tek başıma giderken Bulmuştum kendime Sanki bisiklet arkadaşı.. Haziran-temmuz arası Maniler donmuş kalmış Baktım bir elveda havası Bir de bırakmayın nidası Haydi kızım naz dedim Burada bir rehavet var Bunu dağıtmak gerek Bas tuşlara yaz dedim Önce küçük bir giriş Ardından bir serzeniş Bura cennet bahçesi Arkadaşlar melek imiş..
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 7 Eylül 2007 #965 Çölde gezen yılandı Oydu buydu falandı Hoşcakalın diyen ben Kal diyen Abdullah'dı Tepkiler: naz34
K kcuk_ Forum Bağımlısı Kayıt 22 Şubat 2007 Mesaj 706 Tepki 162 Şehir Plovdiv(filibe 7 Eylül 2007 #966 Anız yerlerine kemre cekmisler,pis kokuyor; Canım bu kokuda bisiklete binmek istemiyor; Bu mevsimde topraga kemre cekilirmi ; Gubre diye topraga pislik verilir mi ? bu da benim ilk ve son mani'm :9
Anız yerlerine kemre cekmisler,pis kokuyor; Canım bu kokuda bisiklete binmek istemiyor; Bu mevsimde topraga kemre cekilirmi ; Gubre diye topraga pislik verilir mi ? bu da benim ilk ve son mani'm :9
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 7 Eylül 2007 #967 Atışmalar izlermiş Maniye yakın imiş Çocukluğundan beri Evde mani söylermiş Geldi maniye taktı Mani de göze battı Umarım bundan böyle Maninin güler bahtı Varmıdır halen kiraz Adı idir onun Naz Benim bildiğim tek şey Manisinden aldım haz Tepkiler: tuninger_haa ve naz34
Atışmalar izlermiş Maniye yakın imiş Çocukluğundan beri Evde mani söylermiş Geldi maniye taktı Mani de göze battı Umarım bundan böyle Maninin güler bahtı Varmıdır halen kiraz Adı idir onun Naz Benim bildiğim tek şey Manisinden aldım haz
M M.Burcu Cebesoy Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2007 Mesaj 612 Tepki 337 Yaş 37 Şehir - 7 Eylül 2007 #968 maniciler kaçmayın beni yalnız koymayın soğuk su hasta eder terli terli içmeyin melisburcu da gelmiş bizi sinir edermiş Murat Cer de yazacak yoksa BF küsermiş editleme sakın haa hani manin nerede çabuk düşün hızlı yaz bekliyorum burada ( murat abiye sevgi ve saygılarımla ) Tepkiler: Derya AKYILDIZ
maniciler kaçmayın beni yalnız koymayın soğuk su hasta eder terli terli içmeyin melisburcu da gelmiş bizi sinir edermiş Murat Cer de yazacak yoksa BF küsermiş editleme sakın haa hani manin nerede çabuk düşün hızlı yaz bekliyorum burada ( murat abiye sevgi ve saygılarımla )
M Murat CER Forum Bağımlısı Kayıt 11 Ekim 2004 Mesaj 2.047 Tepki 1.100 7 Eylül 2007 #969 pası bana verirsin sonra antremana gidersin ben de yazarım bir mani görsün diye ahali... Tepkiler: tuninger_haa, naz34 ve Derya AKYILDIZ
M M.Burcu Cebesoy Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2007 Mesaj 612 Tepki 337 Yaş 37 Şehir - 7 Eylül 2007 #970 murat abi bu ne hız sen bizdensin biliriz seni mani yazmaya her dakika bekleriz derya abide burda bak şurdaki naz abla birde melis burcu var diğerleri dışarda haydi sizde katılın manilerde buluşun hep benmi yazacam ya oyun bozan olmayın Tepkiler: naz34 ve Derya AKYILDIZ
murat abi bu ne hız sen bizdensin biliriz seni mani yazmaya her dakika bekleriz derya abide burda bak şurdaki naz abla birde melis burcu var diğerleri dışarda haydi sizde katılın manilerde buluşun hep benmi yazacam ya oyun bozan olmayın
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 7 Eylül 2007 #971 Herkes gider tersine Aşıktır o Mersin'e Bisiklet dersmi derken Oda gider tersine Çok sever bisikleti Bir de binip sürati Pedalları dönerken Sanırsın geçen jetti Bisikleti bianchi Eminim o bir dahi Adıdır MeLiSBuRCu Olmalıdır illaki Tepkiler: naz34
Herkes gider tersine Aşıktır o Mersin'e Bisiklet dersmi derken Oda gider tersine Çok sever bisikleti Bir de binip sürati Pedalları dönerken Sanırsın geçen jetti Bisikleti bianchi Eminim o bir dahi Adıdır MeLiSBuRCu Olmalıdır illaki
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 7 Eylül 2007 #972 Murat hesabı bırak Olsun artık bir trak Çalışmanın sonu yok Atıştır krik krak Tepkiler: naz34
M M.Burcu Cebesoy Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2007 Mesaj 612 Tepki 337 Yaş 37 Şehir - 7 Eylül 2007 #973 süpersin derya abi ya derya abi süpersin gönül yolu pir'isin ayakta alkışlarım sen gerçekten büyüksün bizlere örnek oldun dostluğa kucak açtın manilerin ne güzel gözlerimi yaşarttın Tepkiler: naz34 ve Derya AKYILDIZ
süpersin derya abi ya derya abi süpersin gönül yolu pir'isin ayakta alkışlarım sen gerçekten büyüksün bizlere örnek oldun dostluğa kucak açtın manilerin ne güzel gözlerimi yaşarttın
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 7 Eylül 2007 #974 Teşekkür MeLiSBuRCu Herkesin var bir burcu Bana söylersin amma Sanmaki sen sonuncu Büyükler önder olur Küçükler sevgi bulur Söylediğin sözlerle Sanma yaş gözde durur Çok teşekkür ederim sağol Burcu'cum Gerçekten çok başarılısın Tepkiler: naz34
Teşekkür MeLiSBuRCu Herkesin var bir burcu Bana söylersin amma Sanmaki sen sonuncu Büyükler önder olur Küçükler sevgi bulur Söylediğin sözlerle Sanma yaş gözde durur Çok teşekkür ederim sağol Burcu'cum Gerçekten çok başarılısın
Admin Yönetim Kurulu Kayıt 5 Eylül 2004 Mesaj 1.739 Tepki 2.909 7 Eylül 2007 #975 Görünce Türkan Şoray ı Hatırladım Erkin Koray ı Türk Sineması ne güzeldir. Çok severim İzzet Günay ı Fikret Hakan ı ,Efkan Efekanı Eşref Kolçağı ,Murat Soydanı Her gün izlesem bıkmam Kemal Sunal ı ,Tarık Akan ı Tepkiler: naz34, Derya AKYILDIZ ve Önder Özdoğan
Görünce Türkan Şoray ı Hatırladım Erkin Koray ı Türk Sineması ne güzeldir. Çok severim İzzet Günay ı Fikret Hakan ı ,Efkan Efekanı Eşref Kolçağı ,Murat Soydanı Her gün izlesem bıkmam Kemal Sunal ı ,Tarık Akan ı
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 7 Eylül 2007 #976 Mani yazan gençler Beni umutlandırıyor Genç manilerin artması Hem de mutlandırıyor.. Mani konusunu açan da, Okuyan, hem yazan da, Dilerim hep mutlu olur Tüm hayatı boyunca Tepkiler: Derya AKYILDIZ ve tuninger_haa
Mani yazan gençler Beni umutlandırıyor Genç manilerin artması Hem de mutlandırıyor.. Mani konusunu açan da, Okuyan, hem yazan da, Dilerim hep mutlu olur Tüm hayatı boyunca
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 8 Eylül 2007 #977 Bağda üzüm aradım Eğdim saçım taradım Geçen yılları andım Hem güldüm, hem ağladım...
naz34 Forum Bağımlısı Kayıt 10 Ağustos 2007 Mesaj 829 Tepki 1.112 Şehir Pendik, İstanbul Bisiklet Carraro 8 Eylül 2007 #978 Anıların tesirimi Yağmurun sesimi Kaçtı uyku perisi Oldu sabahın yedisi... Tepkiler: Selim Çam
S Selim Çam Forum Bağımlısı Kayıt 1 Kasım 2006 Mesaj 1.849 Tepki 445 Şehir İstanbul 8 Eylül 2007 #979 Zil çaldı babam geldi Saate baktım erkendi Gün ağırdı ilaç vaktiydi Yine başladı bir bekleyişti
S Selim Çam Forum Bağımlısı Kayıt 1 Kasım 2006 Mesaj 1.849 Tepki 445 Şehir İstanbul 8 Eylül 2007 #980 Ne pesimisti ne enteli İnsan olsun sevsin beni Severken kabul etmeli Yeri geldi mi sevişmeli Tepkiler: kcuk_