Scudo Sports

Manavgat Maratonu 2008

kayıtların uzatılması çok iyi olmuş..
Bende lisansımı yarın alıyorum ve kısmetse ilk resmi yarışıma katılmak için manavgatta olacağım..

Scudo
Konaklama için nereyi tavsiye ediyorsunuz? oda + kahvaltı 20 ytl yazıyor sitede, ama bu Alanya'da 3 yıldızlı otelde tam pansiyon 25 Ytl'ye kaldığımız için cazip görünmüyor.

Tecribeli arkadaşlardan otel önerilerini duymak isteriz...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay ve msd_57
@abdurrahman26

ok apo sağol. orda görüşürüz.

@geotech emre

bildiğim kadari ile uci lisans çıkarma işi kayıt yapılırken yani numara alınırken yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Arkadaşlar Manavgat Maraton şampiyonasında çalışması için gönüllüler aranıyor organizasyon tarafından, tercihen yarışmayacak olan kişiler Alanya kızılalan yarışını takip eden pazartesiden itibarenki hafta için gönüllüler gerekiyor. Gelecek kişilerin konaklamaları ve harcırahları karşılanacak. Şu an aldığım bilgiler tam net değil, müsait durumda olan ve ciddi olarak yardımcı olabilecek kişiler bana özelden ulaşırlarsa memnun olurum...

ulaşım hakkında daha detaylı bir bilgisi olan varmı

zaten manavgat merkezden start verilmeyecek miydi?

arkadaşlar bu parkur manavgatın neresinde kalıyor bende gitmek istiyorum ama tam yerini bilmiyorum.. tarif eden olursa sevinirim....

UCI lisansı genç bayanlarda gereklimi maraton yarışı için bilen varsa cevap yazabilirmi

@ramirez

bu parkur manavgat merkezden demir köprüden start alıyor ve selale tarafından epey bir yere gidiliyor. ama linkdeki haritaya bakarsan daha iyi olablir. seyirci olarak gideceksende merkezde kalmanı tavsiye ederim size.

@mustea7

DÜNYA GENELİNDE VARMI OKADAR DAĞ BİSİKLETİ YARIŞÇISIKİ?Genelde hap böyle sallıyorlar ama sonuçta görüyoruz işte 5000 değil 1000 sporcuya bile razıyız

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
@PELİN

Başında ulusal veya uluslar arası geçen tüm yarışmalarda UCİ lisansı istendiğini biliyorum.çünkü biz yıldızlardan bile istiyorlar..

bugun yapılan kayıtlar gecerlimidir acaba haberi olan varmı...sayfa hala işlem görüyor ama...??

bi durumda söz konusu bu internetteki kayıt ön kayıtmış birde cumartesi bisikletlerimizle beraber start noktasında olcakmışız orada numaralarımız verilecekmiş bisikletleride göreceklermiş napalım sabah bi manavgata gidip gelcez sonra işe gitcez sonra akşam yine manavgata döncez huzuli masraflar başlıyo yine

Geri