Scudo Sports

Maltepe veledrom ve diğer parkurlar

@mehmet ulaş
Mehmet bey merhaba belediye bir parkur hazırlamış, hataları olabilir. Mühendislerin burayı hazırladığını zannetmiyorum. Benzer projelerden alıntı yapmışlardır. Benim değerlendirmem buranın eğlence amaçlı olduğudur, profesyonel amaçla değerlendirmedim. Zaten bilgim ve tecrübemde yoktur. Eğer bilgi birikiminiz ve tecrübeniz varsa bu parkuru projelendire biliriz. Siz bu rampa bu eğimde bu açıda olmalı, sıçrama mesafesi bu olmalı derseniz ben projeyi çizerim. 3d görsellerini hazırlarım İstanbul belediyesine sunarız. Belediye düzeltme yaparsa, bisikletçi arkadaşlarda doğru bir parkur kullanırlar. (Ben bu konuda ciddiyim.)

Scudo
@çimtay haklısınız ben aşırı derece atlayıp zıplayan bi insan değilim amatör amatör takılıyorum fakat veledromdaki çukurları çok yanlış dizaynlamışlar hiç bir etkisi yok gibi oluyo tam hızlanmam lazım engel koymuş ee napıcam ben alanı dolduralım diye basmışlar tümseği zamanın olursa uğraşırım bu arada :)

@Safa Arslaner dikkat ederim :)

şuan ne halde ben hiç gitmedim gidilir mi yol bisikleti ile gitmeyi düşünüyorum

yokmu bilen giden gören

İki hafta önce orada idim, bir sorun yok. Tümsekler arasına yağmurdan su birikmiştir. Güvenlik görevlisi koymuşlar, kaskı olmayanı almıyorlar.

@çimtay yol bisikletiyle gitmeyi düşünüyorum asfalt güzelmi

Sorun yok. En son gittiğimde 40km döndüm :)

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Kaskim var baska bise gerekir mi oraya kadar gidip bos donmek istemem

Bide maps da isaretleyip link atabilirmisiniz

Kask yeterli, güvenlik başka bir şeye bakmıyor.

• Beğen
evet artık başında 1 güvenlik var,kaskı olmayanı,yayaları vs sokmuyor.

• Beğen
Nezaman gitmemi onerirsiniz cumartesi kalabalik olurmu

• Beğen
Tepkiler: mehmet haliç
geçenlerde pazar günü gittim 10 kişi yoktu,eskiden kalabalık olmasının nedeni herkes rahatça giriyordu,rc aracını alan parkurdaydı,artık güvenlik oldugu için gereksiz kişileri almıyor,

hatta birinin rc aracını parçalayacaktım son anda durdum.

• Beğen
Artık havalar soğuyor sakinleşti. Yazın Cumartesi, Pazar yoğundu. Şimdi sıkıntı yaşamadan turlayabilirsiniz.

• Beğen
şu velodromun fotoğraflarını her gördüğümde kaza yapan adam geliyo aklıma.

güneş gözlüklü
gıcır gıcır sıfır bisiklet
ve kaks yok.
ilk başlangıç yerinden frene dokunmadan indi. :uzgnm:

@chnkrmz
Nasıl bir kaza oldu kaza yapan kişi ağır şekilde mi yaralandı.Bu kazadan sonramı güvenlik tedbirleri alındı.Oraya geçen haftalarda gittim güvenlik vardı ancak küçük bir çocuk girdi içeriye kasksız çıkarmadı çocuğu oradaki adam kafasına göre mi birilerini çıkartıyor yada çıkartmıyor.

Geri