Scudo Sports

Maltepe veledrom ve diğer parkurlar

Scudo
bugun tekrar baktım bu sefer buldum veldromu güzel olmuş beğendim tam tur atamadım çalışıyorlardı yarısını gezdim bi yol bisikletiyle güzel şürüşler olucak en kısa zamanda tamamlanır inşallah :)

Toprak alan bit, e, is gibi duruyordu girmedim eğer bittiyse gidip dalarimoraya :D

SM-P600 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle bir parkurun açılması iyi olmuş.Umarım diğer şehirlere örnek olur da diğer illerdeki bisikletseverler de bu imkanlardan faydalanır.Teşekkürler.

Ben bu yapıların başında işten anlayan bir görevli bulundurulmadikca suistimal edileceğini, hakkıyla kullanılamayacağını düşünüyorum. Birçok örnekte yaşadığımız gibi..

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@alperK

Oo süper ya. Bende Adatepede oturuyorum ama bu yolun yapıldığını bilmiyordum. Artık buradayim :))

Geçen toprak yola gireyim dedim basittir diye rampayı çıkamadım :D Yavaş yavaş gidince olmuyormuş onu anladım :D

Birde geçen gittiğim de bir abi motorla turluyordu :D

@Uzbay YELCE

ben hergün gidiyorum nerdeyse her gittiğimde birisi düşüyor o toprak yerde 1 kere çıkmayı denedim çıkamadım inmeyi hiç göze alamadım :D

Toprak parkuru bizzat denemiş birisi olarak heyecan verici olduğunu söyleyebilirim! 4-5 kez turladım toprak parkuru ve inişler çıkışlar tam yerine yapılmış. Şu an için tek sorun dik rampaların sonunda oluşan su birikintileri. Hızla inerken su birikintisine saplanma riski büyük. Bir iki güne kadar su birikintilerinin de kuruyacağını düşünüyorum.
Bu arada gözümün önünde gerçekleşen bir kazadan da korkmadım diyemem. Bisikletin maşasının kilidini açmayı unutan ve oturarak parkuru turlamaya çalışan bir beyefendi beton duvara çarpmış gibi çakıldı. Nacizhane önerim; siz siz olun kasksız olarak toprak parkuru denemeyin ;)

Bugün tekrar parkurdaydım ve bir kaç foto çektim. Parkurun boyutlarını görmeniz açısından sizlerle paylaşmak istedim. :)
https://i.hizliresim.com/27vJbN.jpg
https://i.hizliresim.com/ZN290k.jpg

Katılmak isteyen arkadaşları uygun bir zamanda buluşmak üzere parkura davet etmeden olmaz ;)
https://i.hizliresim.com/BXoLkD.jpg

Dün akşam bu veledroma girdim.
Veledrom veledrom olmaktan çıkmış, velet-rom olmuş. Üç tekerlekli dahil çocuk bisikletleri doluydu. Hafta sonu düşünemiyorum bile. Yalnız bunlar iç tarafta turluyordu sorun teşkil etmiyordu.
Göründüğü kadar kolay değilmiş veledromda bisiklet sürmek. Bayağı hızlı gitmek gerekiyor onu da herhalde yarış bisikleti ile yapmak lazım. 2 tur atıp çıktım. (benim konsiyonsuzluğum da etkili olabilir)
Yalnız yarış bisikletli , bisikletçi formalı, kasklı, gayet profesyonel görünen biri ters yönde dönüyordu o da bana ilginç geldi.

@H.Cenk Köse

Veledrom'da saat yönününü tersine sürülür.

@Ozan Güneri

Bilmeyenler var maalesef:
(link)

@Ozan Güneri

evet tamam işte biz 2-3 kişi saat yönünün tersine dönerken o kişi saat yönünde dönüyordu.

Ben dün gene 18-19 km kullandıktan sonra veledroma girdim. Kross parkuru çoluk çocok doluydu. 2 motorlu geldi. Çoluk çocuğun çıkmasını beklediler sanıyorum. Bence buraya motorluları almamak için bir güvenlik şart.
Ben gene 3-4 tur attım veledromda . Zor yaa hzlı kullanmak... Benim bisiklet, lastikleri veya benim kondisyonsuzğluğum da etkili olabilir tabii.

Veledrom hakkında bende bir konu açmıştım. Bana göre iç içgüdüsel bilmesi lazım ama bilmiyorda açıp öğrenmesi gerek. Herkes aynı yönde dönerken ters dönen kişi kendinden hiç mi şüphe etmez ya! Bir terslik var diye

Veledrom da taşlar,çakıllar vs. dolu temizlenmeli ve güvenlik koyulmalı her iki kapıya da birer tane. Veledrom yapılması,parkurlar yapılması iyi hoşta devamı da gelmeli.

Veledrom'da hafta sonu bisiklet kullandım. Daha büyük olabilirdi, futbol sahası kadar engebeli alan, asfalt alanda aynı şekilde çevresinde olabilirdi. Yine de çok güzeldi. WP_20150425_015.jpg Asfalt pistin sondurumu bi hayli iyi.;)WP_20150425_016.jpg
Toprak parkurda su birikintileri var, çamurlanmakta güzel.:) Selamlar

@çimtay burdaki veledrom başkalarına kıyaslayınca berbat.Akşam. Işıkların kapatılması mı dersin düzenli düzenli yolun yıkanmasını dersin o arazi olayını yapan mühendisin nasıl bir kafada olduğunu merak ediyorum ayrıca zıplayacak yer yok düzensiz yapılmış

@mehmet haliç antreman gereği hızlı sürüyorum tam kadansı tutturdum rahatım derken 9 yaşındaki bir veled mahalle bisikletiyle önüme çıkıyor.Sonra ruh halim : :Dimage.jpg

• Beğen
Tepkiler: Antares
Geri