Belediye değil aslında. Belediyenin ihale verdiği firmalar. Geçen sene sahil yolunda karşılaştığım manzara baya komikti. Açtıkları koca çukur için başına çalı koymuşlar. Düşmeyin demek için
Onlarda birşeymi.Bisiklet yoluna bank koymak mı dersin temizlenen çöplerin bisiklet yoluna mı konmasını istersin daha neler Abi.Başa bizden birisi geçsede soru larımızı gözse
Bisiklet yollarinda bisiklet disinda herseyin oldugu bir ulkedeyiz. Bir tabelayi cok gormusler. Geceleyin allah korusun bisikletli dostumuz gecerken bi kaza olursa kim sorumlu olucak
Adı bisiklet yolu olan, aslında bisiklet, yürüyüş yapanlar, paten kayanlar, mangalcılar, motorsikletimsi şeyler, bebek arabası gezdirenler, otobüs bekleyenler, hiç bir amacı olmayıp sadece bekleyenler ve daha birçok enteresan grup tarafından ortak kullanıma açık olan bu yolda, gaza gelip 50 km hıza çıkabilirseniz de, hızınızı 50 metreden fazla korumanız mümkün değil.
Zira peş peşe sıralanmış araç park yerleri girişleri yol tarafındaki bisiklet yolunu didik didik eder vaziyette.
Olur da tüm bu şartlar altında oraya 50 km hızla girmekte kararlı abiler çıkarsa merak etmesinler, yakınlarda acil servis mevcut.
özellikle hafta sonu bu yolu sabah erken saatlerde kullanmak daha mantıklı diye düşünürdüm insanlardan dolayı ancak şehir yöneticilerimizi hesaba katmayı atlamışım
@mehmet ulaş asfalt yoldan bisiklet yoluna çıktım. geride 2 kamyon yolu kapamıştı. o sırada sol şeritten kamyon sollamayın çarpılırsınız. tavsiye etmem orta şeritten sollarsınızda sol şeritten olacak iş değil. arkadan 180 ile gelen arabalar varken. 2 şeridi iki kamyon kapamıştı ben oraya gelmeden.
bazı durumlarda girmek zorunda kalınıyor özellikle yoğun saatlerde. akşam iş dönüşü trafiğinde kamyonların olduğu sırada yolda gidecek yol yok tabi 70 80 ile bisiklet kullanıyorsanız yoldan gidebilirsiniz. önünüzde olsa yol vermiyorlar arkanızda olsa da daaanannn diye korna çalıp kaldırıma çıkmanız gerekiyor.
bu bizim arkamızdan korna çalanlar açık camdan yolun en sağından kaldırıma sıfır gitmemize rağmen elindekı sıgarayı bardağı atanlar laf atanlar basıp gidenlere alıştık zaten. yalnız kamyonlar ne arkadan ne önden geçmeye imkan bırakmıyor...