Scudo Sports

Malatya

@okayy

Beni aşar derken tabiki siz gençlerle aynı tempoda pedal vurmak belkide benim için biraz daha zor olabilir eh yaş da artık 20 değil malum.Ayrıca fikirlerini sevdim özellikle bisiklet parçalarıyla ilgili olanı.Buralarda adama "kask varmı." dediğinde alacagı cevabı aslında herkez tahmin eder....."YOK ÇÜNKİ GEREK YOK"!!!

• Beğen
Tepkiler: Jelib10
Scudo
@okayy

Yani Okayy arkadaşımın da dediği gibi amaç düzenli ve sağlam bir bisiklet organizasyonu yapabilmek. Güzel turlar yapalım istiyorum belirli bir plan dahilinde porfesyonel derken amacım bu yani daha profesyonel hobi şeklinde uğraşalım birbirimize sürekli destek sağlayalım istiyorum. Diğer ve daha fazla arzuladığım bir amacımda malatyada bisikleti yaygınlaştırabilmek. İnsanların bu zevkten mahrum kalmasını, sağlıklı yaşam adına bilinçlenmelerini istiyorum ve kafamdaki düşünceler bu faaliyetlerde valiliğin belediyenin vb. önemli öğeleride yanımıza çekebilmek. Tüm TÜRKİYE duysun arkadaşlar Malatya birgün bisiklet cenneti olacak. Buna ben inandım sizde inanın ve en doğruyu yapalım.

• Beğen
@Saruz26

Evet aynen de öyle ben öyleyim işte foto makinesinide yanıma alıyorum gezip dolanıyorum.Geçen günde Sultansuyu barajına gitiydim .Gittim gitmesine'de bir rüzgar vardı hatta fırtına anam ağladı gidene kadar...vs.vs.

• Beğen
aslında malatya iklim acısından ve de beledıyenın azda olsa kaldırımları fılan bısıklete uygun olarak bazı yerlerde yapması acaısından bı de kısa surede ulasılabılecek dogal alanları ıle bısıklet ıcın cok uygun. bugun bısıklet ıle merkezde gezıyım dedımde cıdden cok kullanan var. ben izmirdeyken ege unıversitesı bisiklet klubundeydım guzel organızasyonlar yapıyrduk. burdakı unwsitede hıcbırsey goremedm. aslında baslatılabılır.

bu arada eklemeden gecemıycem bugun ciddi bi dusus yasadım. merkezde trafiğin oldugu bı yerde hızım 30 civarı ıken onumdekı arac anıden durdu. carpmamak ıcın bıraz saga kırdım ve frene bastım . arka teker kaymaya basladı ve bisiklet capraz dondu. bnde araca vurmamak ıcın bisikletı saga yatırdım. o sekılde 3 4 metre yerde suruklendık. benden sonra bısıklet bı 3 metrede kendı suruklendı :)) eldivenlerın neden bi bisikletci icin cok onemlı oldugunu sımdı daha ıı anladım. yerde suruklenırken elımı dırek yere koydum kısa sure ııcındede daha durmadan yerden destek alıp kalktım. sortumun altındada pedli tayt vardı buda cıdden azda olsa ıse yaradı.
herkese tavsıyem en kısa surede eldiven temın etmenız emınım kı vardır ama azda olsa iyisi olursa işe yarar.

daha once bu tarz bı kazayı motosıklettede yasamıstım. biraz refleks ama sıze tavsıyem bisiklet dusme durumuna ulaştı ıse son cabalar ıle kalkmaya calısmayın dırek bisikletı yere sıze en rahat gelen tarafa yatırın. yarıs motorcuları gıbı. kısa suruklenme sonrası kontrollu bı dusus saglıyorsunuz. eger durumu kurtarmaya calısırsanız bısıklet yada motorun kendı dusmek ıstedıgı duruma siz girersiniz bu da size baglı dusmeden daha kotu olur.

@ercu2001

pardon ama abi sen bize yetişemeyeceğinimi söylüyorsun o dediğin yerlere daha birçok gencin gitme eforu yok MAŞŞALLAH diyorum ve haddim olmayarak takdir ediyorum sizi isterseniz yarın erkenden oraya bir tur yapabiliriz

@okayy

Kazadan dolayı geçmiş olsun diyorum. Ayrıca görüyorum ki malatyada kısa sürede güzel bir kulüp ve getirisi olan güzel bir etkinlikler göreceğiz

• Beğen
Tepkiler: Saruz26
@alpinist63

evet inşallah bir toparlanabilsek güzel şeyler yapacağız ama bakalım ekibi toplamak biraz zor olacak gibi

@Saruz26

süleyman o teklifinin üzerine telefonla seni ardım fakat sana ulaşamadım bir numaran kullanılmamaktadır diyordu. Zaten kaç zamandır seni ve bir çok kişiyide formdada göremedim.Ben hergün muhakka formda dolaşıyorum.
Ve Malatyada bisiklet üzerine gerçek ve ciddi bir sosyal gurup oluşacağına inanıyorum.Zaten büylesi dönüşümler hemen olmaz ağır, ağır ama etkili olur.

• Beğen
bende gecen haftasonu gezı varmı dıe aradım ama ulasamadım. bu hafta sonu bıseyler planlarsanız ben buyuk ıhtımal bosum

• Beğen
Arkadaşlar biz erzincanda ERBİT(ERZİNCAN BİSİKLET TPOLULUĞU) kurduk.Gönlümüz,pedallarımız sizlerle.Buralara bekleriz,belki bizler geliriz.hadi kolay gelsin...

• Beğen
@semih24

Herşeyden önce sizleri kutlarım güzel şeylerede bir araya gelebilmek ne kadar güzel. Bende aslında oralara gelmeyi çok istiyorum ..hele bir televizyon programında bi kanyon gösterdiler o zaman bu zamandır oraya gitmeyi düşünüyorum.Kimilir belkide birgün gelirim.

• Beğen
Tepkiler: Saruz26 ve semih24
@Saruz26

Bir aksilik olmazsa pazartesi kömürhana gitmeyi planlıyorum o zaman seni bu numaradan ararım.

Merhaba bende malatyadayım gecen agustosta istanbuldan buraya geldim.Bir kac ay önce ailemde buraya tasınma kararı aldı ve artık buradayız. kendi hakkımda bir seyler yazacak olursam gecen yıl babannem burada diye 2 yıllık yazdım ve buraya geldim.Hemen activiteler aramaya basladım ama cogu bana göre degildi malatyada cafelerde oturup nargile icecegime veya cinemaya gidecegime bir sporla ilgilenmeye karar verdim ve ortamında bisiklet icin uygun olması sebebiyle benim eski bianchi 2 amasorlu bisikleti elden gecirme kararı aldım ve bir kac degisiklik yaptım hatta forumdada konu acmıstım resimleri mevcut.Herneyse boya falan derken cok kötü olmadı ama o kadar da güsel olmadı + 2 amasoru oldugundan dolayı suruslerde beni asırı yoruyor bu sebeple bu yaz sonuna kadar almayı düsündügüm bir model var salcano NG 255 SRD eger bu yaz bu fikrimi gerceklestirebilirsem yaz sonuna umarım tanısıp beraberce bir activitede bulunabilirz.Bu sene olmasa bile seneye bu bisiklet elimde yani kısaca su anda elimdeki makinayla bir aktiviteye katılmam zor ama benimde malatyada oldugumu ve bahsettiginiz grup icinde oldugumu unutmayın :)

@Hempel

umarımmen kısa surede senıde aramızda goruruz. ama sana tavsıyem eger fıyat yonunden 1.100 lere cıkmayı planladıysan. 28 cantlarıda ıncele ozellıkle trek de super modeller var. sonucta salcano ıcın dusundugun model bnce bıraz abartı.

• Beğen
Tepkiler: Hempel
@okayy

Önerin icin tesekkür ederim Trekler daha abartıdır diye bakmamıstım.Önerebilecegin bu fiyatlarda bir modeli varmı ?

Geri