Scudo Sports

Malatya

ben eskişehirde öğrenciyim ama haziran gibi malatyada olacam o zaman görüşür tanışırız inş. bu arada nemruta gitmek benim de düşüncelerimin arasında. görüşmek dileğiyle..

Scudo
ben eczacı alperle karışıtırdım sanırım ama olsun tabiki buluşma noktamız sonuçta bisiklet benim numaram 0505 378 62 28 en kısa zamanda görüşmek üzere kendine iyi, bak.

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
tamamdır hocam numaranızı kaydettim. hatta daha erken olsaydı bugun 3 kisi "Hoochie" "hempel" ve ben yesilyurt - gunduzbey turu yapmıstık size de haber veriridim. neyse bir dahaki sefere size de haber veririm mutlaka gorusmek üzere

Arkadaşlar , Kışın Terletmeyecek Ama Aynı Zamanda Üşütmeyecek Ve Aşiri Pahali Olmayacak Şekİlde Nasil Gİyİnİlmelİdİr. Bİ Fİkrİ Olan Varmi.

@ercu2001

valla abi ben LCW de indirim vardı dışı yagmurluk içi kalın mont aldım 25 lira
içlik tayt var uzun 10 lira
spor havlu çoraplar 5 lira
normal eşofman 30 lira
polar kapşonlu 30 lira

işte ben böyle geziyorum çok da rahat :)

• Beğen
Tepkiler: ercu2001
malatyadaki arkadaşlar! yine sessizliğe gömüldünüz. malatyada olmasak da gezdiğinizi, bisiklete bindiğinizi duymak istiyoruz. (bildiğim kadarıyla malatyada henüz kar da yok.)

evet öyle görünüyor. ama olsun yoğun bir yağış olmadıktan sonra yarın çıkmayı düsünüyoruz genede. abi senide bekliyoruz mutlaka :in:

@alper koseoglu

BEN YAĞIŞ OLSADA ÇIKIYORUM..BELKİ SİZ GELMEZSİNİZ DİYE DÜŞÜNDÜM YARIN 10:00 GİBİ BEN ARARIM
(SİZİN BAŞKA BİR PLANINIZ VARSA HABERDAR OLMAK İSTERİM)

bizde 12 de çıkmayı düsünüyorduk. bir aradaşın dershanesi var çünkü. 12 de bitiyor. uygun biyerde buluşur rotayı belirleriz. tabi sizin içinde uygun olursa.

3 BİSİKLETÇİNİN ÇİLESİ
ARABALARIN BİRBİRİNİ ÇEKTİĞİNİ ÇOK GÖRDÜYDÜK .
ENSONUNDA BİSİKLETLERİNDE BİRBİRİNİ ÇEKEBİLECEĞİNİ GÖRDÜK

:D süper tecrübeydi. keske fotograf makinası olsaydı. arkadaslarlada paylasırdık.

@alper koseoglu

hakikatten çok zevkli bir tecrübeydi .O GÜNDEN BERLİ HEP AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM KENDİME "neden fotoğraf makinasını almadım...?" EEE BU HAFTA SONU ...

şu an arka frenimi kutuluyorum. delta bisiklete göndermek üzere :D sorun var kaliperden yağ sızdırıyor. haftasonuna gelmez mutlaka. ama sadece ön frenle kücük caplı bir gezi yapabiliriz diye düsünüyorum.

Geri