Scudo Sports

Malatya

Scudo
Evet arakadaşlar.Şimdiye kadar herhangi bir foruma yada siteye dahil olma ihtiyacı duymadım.Ancak bu işin kullanıcısı olmak kadar acizane diğer insanlarlada bilgi ve deneyim gibi konularda paylaşımcı olma gerekliliğini anladım.(Biliyorum biraz geç oldu)Bu yüzden bu işe gönül vermiş yada gönül vermek üzere olup ta bir türlü ilk adımı atamayan her yaştan arkadaşlarla tanışmak isterim.Bu sayede birbirimizin eksikliklerini tamamlayabilir ve çok daha verimli vede eğlenceli bir ekip oluşturabiliriz.Malatya ve çevresindeki iller biz bisikletciler için bulunmaz güzellikler barındırıyor.Biz bazı arkadaşlarla bir kısmını keşfettik ve buraları paylaşmak isteriz.Ama gidilecek ve görülecek daha çok yer var eminim.İşte bu yüzden grup olmanın gücünü kullanmalıyız.Bu işe gönül vermiş arkadaşlarla en kısa zamanda görüşmek ümidi ile......

@alper koseoglu

SEN SAĞOLASIN .YARIN NE YAPIYORUZ HABERİN OLSUN BEN bir çocuk sevinciyle o geziyi bekliyorum HATTA İYİCE DİNLENMEYE BAKIYORUM .YARINKİ PLANINI DA NETLEŞTİRİRSEN İYİ OLUR..

abi sen bendeki sevinci bir bilsen simdi. ayakkabılar geldi. canavar gibi. numarasıda tam oldu.:) yarını sabırsızlıkla bekliyorum bende. sabah 9 gibi cıkalım derim ben pütürge tarafına. zorlayalım biraz kendimizi. cok dik rampalar var. gidebildigimiz kadar gidelim.

:smily143: @alper koseoglu

OKEY 'DE ABİ ORALARDA NE YİCEGİZ VARMI Bİ PLANIN ""bunları telden de:smily143: görüşürüz fakat paylaşım olsun isterim"" :smily143:

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
walla ben hic düsünmedim orasını. :D telden konusuruz aksam. benim tel evde kalmıs zaten. bu arada gözlük geldi bende. yarına veririm.

@alper koseoglu

abi ne kubbe dağıymış yahu!!! canımız çıktı hatta bi ara ölecem sandım..
Ama çok güzel bi geziydi.Alper arkadaşa burdanda teşekkür etmek isterim...

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
ben tesekkür ederim abi cok güzeldi gercekten. valla bende bisikleti bırakıp dolmusla dönmeyi düsünüm bir ara :) harbiden kubbede kubbeymis ya dedikleri kadar zorluymus. bu arada yarıs bu haftasonuymus. ben pazar günü yokum malesef :(

abi bende kesin bir yol bulamadım. göl kenarı ile çevre yolu arasında yerlesim yerleri görünüyor fakat direk çevre yoluna bağlantılı bir yol yok sanırım. yerleşim yeri varsa çevre yoluna bağlantı vardır muhakkak diye düsünüyorum ben. gider bakarız ya en kötü ihtimal geri döneriz. :)

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
Geri