cumartesi icin hava parcalı bulutlu en yüksek 22 derece görünüyor. heralde yağmaz gibi. mahmutun sınavları var o gelemicek. ali karabulut arkadasımız katılabilir belki bize.
arkadaşlar seve seve katılmak isterim ben de tura, fakat bisiklet yeni olduğu için fren diskleri henüz açılmadı.. bugün yine bir süre kullandım fakat tekerler acayip sert, düz yolda duruyor acayip yorucu oluyor açıkçası, bu durumun kısa sürede bir çözümü var mıdır arkadaşlar? yoksa kendiliğinden açılmasını mı bekleyeceğim?
zamanla acılması gerekir diye düsünüyorum benimkinde de sürtme vardı ilk başta fakat daha sonra kendiliğinden düzeldi. ama eğer cok fazla sertse bilen birinin bakması daha iyi olacaktır sanırım.
iyiyim abi sorun yok. senin durumun iyidir heralde senin performans supperdi bu hafta. dun yanına gelsemmi diye düsündüm ama yarıslar vardı onları bırakamadım. . haftaya gündüzbey planımız var. mahmutlarla. kesinlesince sana da haber vericem.
sorma ya. ayakkabı cok kücük oldu. geri gönderdim. büyük numarasıda yokmus. erdoganlar bisikletten buldum bi tane. kredi kartıma para iadesini bekliyorum. ama karbon barend ler fena biseymis. agırlıgını hissetmiyosun bile.
sorma abi ya. ne heycanla gidip almıstım kargodan paketi. ama eve gidince hayal kırıklıgı oldu tabi. yenisini de para iadesi yapılınca kredi kartına ozaman başka bi yerden alıcam. bu hafta ici halletmem lazım ama bu isi.
@Şahin BULUT
ya sahinim ben 1 numara buyuk istedim aslında ama ellerinde yoktu. arkadasda scottların kalıpları daha büyüktür 44 olabilir bi deneyin olmassa geri gonderirsiniz dedi. bende tamam dedim. ama bırak 44-45 i 46 olcak sanırım ama ayakkabı fena biseydi yaw. bekledigimden cok dah iyi cıktı.