Scudo Sports

Malatya

biz yarın cıkacak gibiyiz ama belli degil daha.pazar günü varmısın abi. pazar cıkarım dersen yarın fazla yormayalım kendimizi. pazar günü topluca uzun bir gezi yapalım.

Scudo
ya arkadaşlar bende malatyada bisiklet grubunuza katılmak isterim bide arkadaşım var murat kardeşiimle katılmayı isteriz bize de haber verirseniz sevinirim burdanmı takişp edelim turları?

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
merhaba selahattin hocam. genellikle forumdan haberlesiyoruz. bu haftasonu arkadasların mesaileri oldugu icin bir planımız malesef yok. eger sizin planınız varsa 5057987555 telefon numaram. haber verirseniz bende katılmak isterim. gorusmek üzere.

• Beğen
ekip artıyo abi umarım yaza super bir giris yapıcaz insallah. yazın kalabalık ve uzun turlar yaparız. :) bende cıkmadım haftasonu kimse yoktu. bende oturdum evde yarıs izledim. :)

• Beğen
ben pazar günü yokum. malum formula1 var :) ama ctesi günü saglam bir tur yapalım. hatta az önce pütürgeden geldim. rampa cıkalım derseniz o taraflara gidebiliriz. manzara ve doga harikaydı.

• Beğen
@alper koseoglu

hayyaşa sen tabi ya gitmediğimiz yerlere gidelim görelim..Ne güzel oldu..ben varım tabi bi aksilik olmazsa.

• Beğen
@mustafa9979

BİZLERDE BÖYLE Bİ ŞEY DÜŞÜNÜYORUZ FAKAT ZAMAN KISITI HEP BUNA ENGEL OLUYOR. BAKALIM DİĞER ARKADAŞLARLANDA GÖRÜŞELİM UMARIM BU PLANI HAYATA GEÇİRİRİZ..

• Beğen
tamam ozaman abi ctesi günü pütürge yapalım. gidebildigimiz kadar gidelim. yol cok zorlu cunku. sürekli rampalar var ve cok dik. hem kendimizi de test etmis oluruz nemrut icin. mustafa kardesim msn e eklerim seni aksama. bizimde hayalimizde var nemrut. ama herkesin uygun olacagı zamanı denk getirmek gerekecek ve en önemlisi bizim (en azından benim) kondisyon eksigimiz cok fazla. biraz daha calısmamız lazım nemrut icin.

• Beğen
@alper koseoglu

gideriz ite çeke fakat bol miktarda yama ve iyi bir pompa almak lazım ben bu gün piyasaya bakacam.google eart dan baktım yol baya çetin valla oralarda kalırız gurt kuş yer bizi

dogru soyluyosun abi. yolda kalsak dedigin gibi cok kotu olur. hicbir yerlesim yeri yada benzin istasyonu falan yok orlarda tedarikli gitmek lazım biteriz yoksa. yama seti alet seti tamam. sendeki pompa da is görüyo bence. az cekmedi kahrımızı komurhan yollarında :)

• Beğen
ewet bizde malatyaya gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok istedik ama yolu görünce vazgecmek zorunda kaldık. Nemrut turu için buradan 90 km sabahtan erken çıkıp akşam üzeriye doğru nemruta ulaşmak akşam kamp yapıp güneşin doğuşunu izleyeceğiz ve geri dönüş adıyaman

bizimde planımız aynen bu. sabah cıkıp aksama günesin batışını izlemek gece kamp ve sabah günesin dogusunu izleyip geri dönmek. dediğin gibi o yol baya bi zorlayıcı olacak. agustos ayı icerisinde düsünüyoruz biz ama bakalım artık ozamana kadar kendimizi ne kadar geliştirebilicez.

• Beğen
Geri