Scudo Sports

Malatya

Scudo
Selam beyler bende malatya inönü ün.maden 1 de yim.bu sene bisikletim burada değil ama seneye inşallah bir aksilik çıkmazsa getiriyorum..Bol pedallı günler..tanışmak isterim sizlerle...Tanışmak isteyen olursa p.m atsın...İyi pedallamalar...

alper öncelikle kusura bakma cuma günü işteydim onun için yazını okuyamadım
cumartesi sabah geldim az yatayım dedim taaa saaat 2 ye kad uyumuşum farmdaki yazını ancak 3 te okudum.....fakat ozaman da bayaa geç olmuştu.
Ne yaptınız o planı uyguladınızmı?

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
sorun degil abi ne demek. zaten planı da uygulayamadık. bende senden haber gelmeyince cıkmadım. aynen bende butun gün uyudum evde :). bu haftasonu mutlaka yapalım ama birseyler.

@alper koseoglu

fakat pazar günü anacak olur .sana uyarmı?...

tüm etapları izleyemedim. keske denizlide olsaydım. bizim evin onunden gectiler denizli-fethiye etabında :) canlı izlemek cok daha guzel olurdu. pazar günü icin tamamdır yapalım uzunca bir tur. diger arkdadaslara da haber veririm ben.

• Beğen
Tepkiler: ercu2001
Finike-Antalya etabının finişinde yaşanan kazanın neden olduğunu yani o sporcunu neden düştüğünü anlaya bildinmi . Bide ben bu işe çok üzülüyorum 72 milyonluk türkiyeden nasıl olurda bi bisiklet takımı çıkmaz anlayamıyorum ve çooook kızıyorum..

türkiyede spor=futbol mantıgı oldugu sürece diger spor branslarının gelismesini pek mümkün gormuyorum ben

• Beğen
Alper Benİm Program Yİne DeĞİŞtİ NÖbet Pazara Yanİ Cumartesİ Çikabİlİrmİyİz..

tamamdır abi benim 2 günümde bos. ctesi cıkalım. nereye gidelim? akcadag-hara tarafları nasıl?

:) sorun degil abi. en azından 1 gün müsaitsin. o günü degerlendiririz.

Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. düzenlediğiniz turlar olursa katılmaktan mutlu olurum. fakat sizin kadar kondüsyonum olur mu bilmiyorum :) uzun zamandır bisiklet sporu ile ilgilenmiyordum, fakat bisikletimi aldım ve artık rasgele diyorum :)

@Ali Karabulut

oncelikle hayırlı olsun yeni bisikletiniz. iyi gunlerde kullanmanız dileğimle. . haftasonu icin sizde isterseniz katılabilirsiniz bize. daha tam kesinlestirmedik ama haberdar ederim sizi. gorusmek uzere. 5057987555 telefonum. gorusmek uzere.

lutfen kaskınız da yanınızda olsun bu konuda hassasım:)

• Beğen
@Hoochie

ankaradan döndün demek ..hoş geldin yeni bisikletini görmek için sabırsızlanıyorum.

ercument abi 23 nisan da mesai varmı? calısmıyorsan degerlendirelim resmi tatilimizi :)

@alper koseoglu

malesef benimde aklıma gelmişti fakat ...çalışıyorum.Fakat ekip varsa beni beklemeyin bi tur yapın derim..

Geri