Scudo Sports

Malatya

Scudo
selam ben yazları malatyadayım. kendi çapımda ilçelere turlar yapıyorum arkadaş sıkıntısı kötü birileriyle birlikte tura çıkmak farklı. Buluşmamız görüşmemiz çok iyi olur.

Öncelikle herkese merhabalar, ben bu sene inönü üniversiteni kazandım.Daha önceden bisiklete biniyordum, artık bu seneden itibaren bisiklete aktif olarak devam etmek istiyorum. Sizlerle tanışıp turlara ve antremanlara katılmak isterim

@M.Huzeyfe ÇAVUŞOĞLU

Hoşgeldin.İnşallah ramazandan sonra tanışırız.Öğrenim hayatındada başılar ...

Evet Malatyalilar Ve Yahutta Malatyada Bulunan Bİsİklet Severeler Ramazan Ayinida Gerİde Biraktik Artik BİsİkletÇİlerİyololarda GÖrÜrÜz Sanirim

malatyalı arkadaslar uzun zamandır sesiniz cıkmıyor. gezi-tur yapan varmı?

@alper koseoglu

maalesef ben şu aralar istanbuldayım buralarda pedallıyorum ama biran önce de malatyaya gelip sizlerle pedal basma arzusu içindeyim inşallah kurban bayramından sonra görüşürüz herkese iyi pedallamalar

dostum nerelerdesin sen ya. sana mailde attım cevap vermedin. iyi bayramdan sonra geliyormussun. gelince haberleselim. gorusuruz

saruz26 dan baska kimse yokmu malatyada? arkadaslar neredesiniz? haftasonu biseyler yapalım tabi havada guzel olursa

arkadaşlar merhabalar. ben şu an eskişehirdeyim inş haziran başı gibi malatyada olacam.tanışalım, görüşelim inş

görüşürüz tabiki ramazan kardeş. hazirana daha cok var ama o zamana kadar düzenli bir grup oluşturmuş oluruz umarım. sende o zaman katılırsın bize.

• Beğen
Tepkiler: ramazan gündüz
@ramazan gündüz

hoşgeldiniz inşallah geldiğinizde yardımcı olmaya çalışırız size haziran dediğinize göre memursunuz sanırım

• Beğen
Tepkiler: ramazan gündüz
bayramdan sonra malatyaya dönecek olan arkadaşlar vardı. nerelerdesiniz arkadaşlar? kimse yokmu?

var alper hocam ben bi türlü yanınızada uğrayamadım ben bi akşam beraber altın yunusda oturmuştuk hatırlarsanız yılbaşından sonra bir gün ayarlıyalım oturalım süleyman siz ben artık kimler olursa saygılar herkese

• Beğen
Tepkiler: murat yakıcı
sanırım alperler karıştı selahattin hocam ama olsun 05057987555 ne zaman isterseniz görüşelim. hafta sonları yalnız cıkıyorum zaten ben. beklerim sizide.

Geri