Scudo Sports

Malatya

ben malatyada bulunuyorum. bisikletim dağ bisikleti değil. trek 7.3fx. şehirde gezmek ve işe gidip gelmek için kullanıyorum.

Scudo
Bu aksam saat 22:00 gibi bir trek gordum malatyada dag bisikletiydi yanılmıyorsam gumus rengindeydi surucusunde kask yoktu ve terlik giymisti cok dikkatimi cekti aceba o arkadas bu forumdanmı :rolleyes:

ben varım elazığdayım..kask takıp ...malatya ya geliyim de bari arakdaşımız tek başına uzaylı muamelesi görmesin :D

@Condor

elazığdan kalkıp gelırdım malatyaya ama benim toplama dayanmaz 100km ye ama tanişmak isterim

herkese selamlarş. ben malatyalı değilim ama önümüzdeki birkaç sene buradayım gibi gözüküyor. ilk önce bana bisiklet almam konusunda yardımcı olur musunuz. ondan sonrada beraber pedallayalım heryere urfa antep adıyaman ve daha birçok yere

heyyy bende malatyalıyım her temmuz malatyaya geliyorum hep birlikte pedalamak isterim

Ben de Malatyalıyım ve Malatya'dayım. Benim Bianchi'yle 40'lara vururuz :D Havalı kornayla da ilgi odağı oluruz :D

selam,erzincana gel burada daha kalabalığız...

slm arkadaşlar bu akşam malatyaya hareket ediyorum trenle gelicem malatyadaki arkadaşlarla tanışmak isterim saat sabah 7:30 gibi malatya istasyonunda olucam ordanda köyüme gideceğim malatyadi arkadaşlarla tanışmak isterim

Yapma yaf çok geç gördüm mesajı keşke msn den ulaşsaydın da görüşseydik

Geri