Scudo Sports

Malatya

3 Eylül gibi Malatya turu düzenliyorum,Muğla/Fethiyede yasiyorum,tur icin.yardimlarizi beklerim.teşekkürler

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Kemal fethiye

Bekleriz.:) Burada da her türlü yardımı yaparız. Ne olursan ol yine gel.:D

@Mustafa T.
Teşekkür ederim.kardeşim,eksik.olma[emoji4]

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@İbrahim Aslanhan

Muko abiyi biliyorum facetende grubundayım :) nemrut organizasyonuna katılırmıyım bilmiyorum ama eğlenceli olacak gibi .) teşekkürler :D Malatya gerçektende gördüğüm çoğu şehre göre bisiklet kullanıcı sayısı açısından gayet iyi :D

Ben eskiden Malatyada bisikletsever olmadığını düşünürdüm ama bisiklet aldıktan sonra anladımki bayağı çok varmış. Arkadaşların dediği gruplar haricinde Sivas caddesindeki bimin karşısındaki yerde de turlar düzenliyorlar diye biliyorum.

4 Eylülde inş. bende ordayım ama bisikletimi yolda heder edipte getirmeyi düşünmüyorum,
sağda solda muhakkak yeğenlerimin falan bisikletini bulurum diyorum ama nereyi gezebilirim nereyi turlarım diye gelince sorarım artık sizlere

@Çağatay Y.

evet ya çokmuş :D valla sağolun en uygununa kesin katılcam :)

@Ahmet F.ELBİR

bnmde bisiklet evde kalcak bisiklet bulmalıyım orada :)

@Doğukan Şık
hımm nasıl turlar acaba ? bewn 2-3 aydır sürmüyorum uzun solukluysa pek yapıcağıma inanmıyorum doğrusu

Yav ne güzel ya insanın kendi memleketinin konusu olması yabancılar gibi laf atan yok laf sokmaya çalışan yok :)

Onların turları bayağı zor diye biliyorum. Bende 2 aydır süremiyorum. Gündüz Malatya aşırı sıcak geceleri de ışık almaya üşendiğim için çıkamıyorum :D

@Doğukan Şık

Ewet çok sıcakmış öle diolar inş. haftaya artık havalar birz serinler

@Doğukan Şık

hımm ozamn zor o turlar bnm için :D evet çok sıcak 4 gn önce Malatyayı tanımaya gittim çok sıcaktı gerçekten..

Kışın çok soğukmu geçiyor ? :)

@Fazilet HFZGL

Öyle aşırı soğuklar olmuyor. Hatta geçen kış çok güzeldi üşüdüğümü hatırlamıyorum .

@Doğukan Şık

o zamn kışlık almayayım :D Malatya diyince insan soğukluk eski bir şehir sanıyor ama gayet güzel bir şehir ayrıca soğukta değilmiş :)

@Fazilet HFZGL

Malatya güzeldir :D Son zamanlarda çok gelişti. Üniversite olarak zaten ayrı bir güzeldir

@Çağatay Y.
Hocam sıcaktı ya :D Benim gibi yazın bile hırka giyen biri sıcak dedi nasıl üşünüdünüz ki :D

Ben sabah 6 da kalkıp dershaneye gidiyordum birde tatilden gelmiştim o özlemle içim donmuş demekki :D

@Doğukan Şık
üniversite gerçekten güzel ama birazdaha yeşillenip yapım çalışmaları bitmeli :D

Geri