lrfan
Cyclist
- Tepki
- 12.292
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
çok faydalı bir görsel, teşekkür ederim.Fosil bir konu olsada, Nabız ın kişinin , kilosuna, kondisyonuna göre değişken bir şey olduğunu biliyoruz ama Polar ın bu şekilde bir genellemesi var
330363 dosyayı görüntüle
Bana göre uyumsuz bir tablo. 21 yaşındayım ve max nabzım 204. Zone 2 160bpm civarında bitiyor. Bir dönem çok aklımı karıştırmıştı ve sonunda intervals icu'nun hesaplamasına karar kıldım. Birçok antrenör de böyle tavsiye ediyor. Max nabzın yanı sıra eşik nabzı da dahil ediyor formüle.Fosil bir konu olsada, Nabız ın kişinin , kilosuna, kondisyonuna göre değişken bir şey olduğunu biliyoruz ama Polar ın bu şekilde bir genellemesi var
330363 dosyayı görüntüle
Kalbinde bir sorun yoksa sorun olmaz ama sorun olmadığını %100 bilemez kimse36 yaş max nabız 184 gösteriyor ancak sert uzun yokuşlarda nabzım 195 üzeri de çıktığı oluyor.
Herkesin temel düzeyde periyodik bakım, kestirimci bakım, arızi bakım falan bilmesi ne iyi olurdu aslında yaKalbinde bir sorun yoksa sorun olmaz ama sorun olmadığını %100 bilemez kimse
insanda fire veremiyoruz o sorunHerkesin temel düzeyde periyodik bakım, kestirimci bakım, arızi bakım falan bilmesi ne iyi olurdu aslında ya![]()
Yaş - 220 hesabı ile hesaplandı ise tarihte kaldı o hesaplama. Benim yaş 46 oldu maks nabız 190. Dediğiniz gibi 195 leri görüyor ve rahatsız edici bir durum yaşamıyor yada hissetmiyorsanız maks nabzınız belki 200 üzeri bile olabilir. En güzeli bir kardiyalog yada spor doktoru eşliğinde hesaplaması.36 yaş max nabız 184 gösteriyor ancak sert uzun yokuşlarda nabzım 195 üzeri de çıktığı oluyor.