Bisikletleri bugün teslim aldık ve 15-20 km kadar kullandık. Bugün 4 farklı bisiklet kullandım. Açıkçası en iyisi kendi seçimim olan Salcano Insomnia 243 idi. Tabi bu kadar kısa mesafede hangisinin daha iyi olduğunu anlamak zor. Xc 750 beklediğimin altında bir sürüş keyfi sağladı açıkçası. Gerçi kadro olarak biraz küçük olmasının bunda etkisi olabilir. Eşimin xc 250 lady modeli ise oldukça küçük geldi ama genel olarak 750 modelini çok aratmadı diyebilirim. Zaten eşim hafta sonları 1-2 saat bineceği için ona yetecektir. Son olarak arkadaşımın Salcano Astro modelini kullandım. Fiyatına göre gayet iyi bir performansı var. Hem Astro hem de Xc 750 sahibi olsam dışarı Astro ile çıkmayı tercih ederim sanırım. Sadece dönüşlerde kontrol ederken biraz zorladı beni. O da 16" olmasından dolayı olabilir. Ama kendi bisikletim için eksik diyebileceğim bir şey göremedim açıkçası. Verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Bir kaç fotoğraf çektim ama eve gelip bakınca iyi çekemediğimi fark ettim. Yarın daha iyilerini çekip paylaşmayı düşünüyorum.