Scudo Sports

Magene 200 hız / kadans ve kalp nabız sensörü

@Karansouvenir09 Hasan Bey Runtastic ile uğraştırdınız bizi şimdi Strava Premium ile çözdüm diyorsunuz. Baştan söylerdik biz onu zaten size :):)

Scudo
@trainspotting35 vallaha ıstemeyerek ayrıca egım vb gıbı ozellıklerı olmuyor harıta gıbı gıbı runtastıc daha aktıftı strava ıcınde premıumu crack versıyonunu ındırdım zaten satın almadım :)
ugrasan herkese tesekkurler

Yanlışlıkla hız/kadans sensöründen fazladan iki tane aldığım üründür. Dileyen arkadaş olursa tekini gelişi fiyatına elden teslim edebilirim.

@Avukat_Behcet ben alabilirim ne kadar fiyatı ve nereden elden teslim. Ant uyumlu değil mi ben igs10 a bağlayacağım.

Kadans sensorunu edindim ben de fakat kadans modunda acip stravayla baglandigimda sensor acik gozukuyor fakat kadans 0 gozukuyor butun yol boyunca hic pedal cevirmemisim gibi neden olabilir daha once yasayan var mi?

@Karansouvenir09 hocam farklı bir çözümü var bu olayım,
Elinde ki mevcut sensörü sadece kadans ölçeçek moda al
mevcut cep telefonuna "ride with gps" adlı uygulamayı indir ve sensörü uygulamanın ayarlar kısmından eşleştir .
Bu uygulama hızı gpsten , kadansı sensörden okuyan tek uygulama onlar uygulama denedim sadece bu uygulamada olay bu şekilde

@bugra_5211 ben gayet memnunum cracklı strava ıle kullanmaktan onca zamandırda sorunsuz kullanıyorum ;)

Arkadaşlar, sensörü kadans moduna alıp ücretsiz Strava ile çalıştırdım. Turum bittikten sonra, kaydetmeden önce ortalama kadans değerini gördüm, ancak kaydettikten sonra çıkan bilgilerde ortalama kadans görünmüyor. Ne yapmak lazım?
Bir de, anlık kadansı göremiyor muyuz bu sensörle?

Telefon uygulamasında görünmüyor olabilir. Bilgisayardan bir bakmayı deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: specific
Ürünü internette bulamadım da linki var mı

• Beğen
Tepkiler: SametUYNDRN
(link)

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L
pro versıyonu yuklu ıse anlık degerler gorunuyor
ucretsız surumde hep ortalama degerler gorunuyor ekranda

• Beğen
Tepkiler: specific
@Hasankaran
100 TL'lik sensörü kullanmak için her ay 20 TL daha ödeyeceğiz yani? :kötü:

• Beğen
@specific
Runtastic ile de çalışıyor olabilir

@ByRe4L
Ben hep 50 TL'lik, şey beleş Strava kullandığım için Rantastik'e bakmıyorum. :kptmya:

@specific
Bende bedava bikeometer kullanıyorum ? strava bazen sapıtıyordu ücretsiz sürümü runtastice geçmek istiyorum

strava ve runtasticin full sürümlerini apk şeklinde indirip kurmuştm kullandığım zamanda bu şekilde cozuluyor

Forum üyemiz @fatikngage kardeşimizin geliştirdiği uygulama var. Konu başlığından indirme linkini bulup indirebilirsiniz.
İhtiyacınızı tam olarak karşılamazsa başlığa yazıp eklemesini önerdiğinizde hiç geri çevirmiyor :harika:

• Beğen
Bu sensörü nasıl sabitlediniz aynakola ya:)

Geri