Scudo Sports

Macera başlıyor... Yaşasın Yaşam Bisikletle Türkiye Kıyıları Turu

Sevgili yoldaşım ,dostum ve bu güzel turu düzenleyen saygıdeğer Feyyazın turuna başından sonuna kadar beraber pedallayacağım için gerçekten çok mutluyum.Kendisine bu fırsatı bana tanıdığı için çok teşekkür ederim...

Belkide dışardan bakıldığında çok kolay gibide gözükse 20 yaşlarımızda bunu yapmak cesaret isteyen yürek isteyen bir iş...Neden mi??? Sponsorsuz bu öğrenci çağımızda ailelerimizin desteğiyle(maddi manevi) vede sizin desteklerinizle haz alıyoruz...siz bisiklet severlere teşekkürlerimi sunarım...
Ayrıca destek veren Serkan ,Soner abime sonsuz teşekkür ederim hep yanımızdaydılar eksiklerimizi kapatmamızda yardımcı oldular...

Kayserideki bisiklet severlerde beni yanlız bırakmayıp yarın terminale kadar yolcu edecekler yaklaşık 15 20 kişi benimle terminale kadar pedal çevirecekler bu bile beni o kadar çok mutlu ettiki... :)

Turun başlamasına sayılı saatler kalmışken ve içimdeki heyecanla o kadar mutlu iken birşeyi anlayıverdim...O aklıma gelen düşünceyi sizlerle paylaşmak istiyorum...Burada hayatı güzel yaşamak herkesin ama gerçekten herkesin elinde, olay sadece pozitif görmekle kalıyor.Gözümüzü hayatımızın olumsuz düşünceler üzerinde gezdirirsek o negatif düşünceler üst üste binerek çıkılmaz bi sokağa giriyor ne var ki herşeye iyi tarafından bakarsak bazı şeyleri raylarına oturtturma şansını elde ediyoruz...Örneklendirirsem öyle güzel bi ülkemiz var ki en kötü zamanlarımızda ülkenin en karışık olduğu sıralarda Türkiye'nin yarı finale çıkmasıyla gece saat 1de 2de herkes sokaklara dökülerek sevinci el ele paylaşıyor :) sizleri bilmem ama beni Türkiye'nin yarı finale çıkmasından çok insanların mutlu olduğunu görmek beni daha çok sevindiriyor...

Bu tur bana çok tecrübe kazandıracak gibi görünüyor.Yorucu bi tur olsada benim için hiç ama hiç sorun olmucak o yerleri o insanları gördükçe mutlu olacağım çünkü :) umarım turumuzu sağ sağlim, birşeyler öğrenerek ve de mutlu bi şekilde bitiririz herkese Kayseriden sevgiler
Sağlıcakla

Furkan COŞKUN

Scudo
Okmeydanı-Beyoglu (vatan cad) -Zeytinburnu-Gürpınar
bu güzergahta ben de katılmak istiyorum bir sıkıntım olmazsa.keyifle takip edecegim gezinizi. bol keyifli yollar.

• Beğen
Tepkiler: maxicef
kardesım feyyaz sana saglıklı guzel ve macera dolu bır yolculuk dılıyorum ılerıde torunlarına anlatabılecegın bır yolculuk olacagına ınanıyorum alanyadan sonra görusuruz kardesım sana hayırlı ve saglıklı pedallar allah yolunu acık etsın kayserılı kardesımede sevgıler ıkınızınde gözlerınden öpuyorum benı haberdar edın

• Beğen
Arkadaşlar hayırlı yolculuklar diliyorum. Umarım düşündüğümüz gibi yolda karşılaşabiliriz. Burak Güler SAKARYA

helal olsun............
sizlereeeeeeeeeeeeee..................
tur boyunca neşe içinde olun

• Beğen
İlgisini esirgemeyen herkese cok tesekkür ederim...

Uşaklar...

Şuan Trabzon 'da bir internet cafedeyiz.Tur harika gidiyor... İl günden yagmura yakalandık hemde nasıl... suan pek vaktim yok.anlatılacak cok sey var.Şerhirler arası gezi ve tur organizasyonlarına 1-2 foto koyucam.Biraz daha heycenlanın.Devamı gelecek... MUTLUYUZ...

muhteşemsiniz!!!
sizi büyük bir heyecan ve merakla izliyorum,!!!
Kazasız belasız yolculuklar ikinize de!!!

Arkadaşlar merhaba,
Sarp'tan geliş istikametinde sol şeridin solundan gelen ve bana günaydın diyen ikili siz miydiniz ? Kask ve çanta görmeyince hiç ihtimal vermedim yanımdan geçenlerin siz olduğuna ve sadece merhaba dedim. Eğer gerçekten sizseniz o ikili lütfen kusuruma bakmayın. Belki hiç göremedik birbirimizi belki de sadece merhabalaşmış olduk ama yolunuz açık olsun. Kaza, bela olmasın.

Ben turumu bitirdim. 22 Haziran'da Samsun yazlıktan başladığım turu 26 Haziran 14:30'da Sarp'ta (tek başına 600 Km) bitirmiş oldum. Yazı ve fotoğrafları yakında burada görebilirsiniz.

İyi yolculuklar.

five

Çok teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için

@five

Sanırım onlar biz değildik arkada 35 kiloya yakın yük war kafamızda kırmızı ve siyah kasklarımız war kasksız tur olurmu hiç... :) arka tekerleğimiz görünmüyor çantanın arkasındada türk bayrağı görürseniz işte onlar biziz :):) bugun samsundayız rotamız üzerinde görüşmek isteyen arkadaşlar olursa numaralar aşağıda hepiniz kalın sağlıcakla
Avea 05056666201
Telsim 05425738148

Arkadaslar Artvin-Rize-Trabzon-Giresun Fotoları Bloguma Eklendi

2 Foto koyuyorum Heycanlanmanız için...

http://www.hizliresim.com/2008/6/29/2472.jpg

http://www.hizliresim.com/2008/6/29/2475.jpg

DEvamı www.yasasinyasam.blogspot.com 'da arkadaslar... mutluyuz...

gerçekten muhteşem yerler arkadaşlar gezinizi merakla takip ediyorum bu arada balıklarda çok güzel gözüküyor:D

ilginize tesekkür ederim.Gercekten bu turu organize etmekle cok iyi bişey yaptıgımı hissetmeye basladım.Şimdiden doruklrındayız özgürlügün...

Geri