Scudo Sports

Macera başlıyor... Yaşasın Yaşam Bisikletle Türkiye Kıyıları Turu

Çok uzun be feyyazım sıkar ınsanı guynlerce yollarda sefıl perışan uykusuz :D:D:D bı kac gun sonra antalyaya gıdıcem artık donuste antalyadan karsılarım senı...
sağlıcakla kal...

Scudo
Sevigi candede... sizin güzel ruhunuzu cok iyi biliyorum.Dogaya olan saygınızı da... BU tur ortaya cıktıgında bana destek veren cok degerli bir doga seversiniz.İlginiz,sevginiz cok önemli tecrübeniz ve dogayı korumaya calışan genclere olan desteginiz ortada,iyiki varsınız.tekrar teşekkürler...

Sevgili OkanAygün,umarım kazasız belasız sonlandırırız,temmenniniz için tesekkür ederim...

uykucu 1 numara dostum okan_ergün,turun hepsine katılmanı o kadar cok isterdim ki,ama senin işin belli olmaz,aklına eser gelirsin... eger hepsine katılamayıp antalya dan katılırsanda cok mutlu olurum.En kısa zamanda görüşmek üzere,mutlukal...

• Beğen
Tepkiler: candede
15 - Amasra-Kaman-Bartın-Akbaba >> Gökçeler-Türkali-Çatalagazı-Kilimli 32,8 + 35,5 = 65,3 km

16 - Kilimli-Kozlu-Eregli >> Alapli-Akçakoca 54 + 41,6 = 95,6 km

17 - OFF (Akçakoca)

Bu güzargah'ı araştırdınız mı arkadaşlar ?
Kıyı şeridi olmasına rağmen biraz yorucu bir durum olabilir...

Merhaba McMİLLERR... ilginize teşekkür ederim.Evet cıkarttıgım rotada gördügünüz hemen hemen her yerleşim yerinin zorluk derecesini yaptıgım araştırmalarla ögrendim...

Özellikle 15.gün zorlu bir gün.Ben rotamı cıkartırken,yol güzargahında ki zorluk derecesine göre km yi kısa tuttum bu yüzden 15. gün 65 km.Çünkü malum,yol sartları sertlestikçe,zorlaştıkca saatteki hızımız dogru orantılı olarak düşücek.

iyimser uyarınız için cok teşekkür ederim.Böyle yorumlar gercekten benim için cok önemli,umarım diger bisiklet severlerde bize bu konuda yardımcı olur bilgilerini paylaşırlar...

mutlukalın...

Sevgili bisiklet severler.Türkiye'nin kaymagı olacak tur 23 gün sonra başlıyor,yok mu? birkaç tane daha bende varım diyen doga sever.Birlikte pedallayacak ne kadar doga sever olursa bu tur amacına o kadar cok ulaşmış sayılıcak.Yüreginizi esirgemeyin :) mutlukalın dostlar...

merhaba arkadaslar.Yok mu başka bu maceraya eşlik etmek istiyen hadi ama 20 gün kaldı :) mutlukalın...

hadi bakalım ,,,,,
çok uğraştın didindin.
Hayırlısı ile gider gelirsiniz inşallah
fazla rizikolara girmeden soğuk kanlılıkla

bizleri haberdar edin iyi olduğunuzu bilelim

hayırlı yolculuklar

Merhabalar ben mersinden Aydın hocanın kaynıyım umarım hatırlarsın bay mekanik mehmet abinin orda tanışmıştık hayırlı yolculuklar eminim yaptığınız bu gezi ses getirecektir sizi sonuna kadar destekliyorum size katılmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam ama belki belirli bir mesafeye kadar katılabilirim örn:mersin den kızkalesine kadar.Şimdiden tebrikler.Kazasız belasız bir doğa gezisi olması dileğiyle.Görüşmek üzere.

Sevgili Ergün,ilginize teşekkür ederim eksik olmayın...

Sevgili enis57,insan isteyince yapıyor derlerdi,artık bu söze daha cok inanıyorum.19 gün sonra arrtvin dolaylarından pedallamaya başlayacagıma inanamıyorum.Sizi merakta koymicaz merak etmeyin.Sizsiz biz yokuz zaten,ilginize sevignize cok ihtiyacımız var.Sevgiyle kalın...

Mehaba Çagdaş,evet hatırladım... ilgine cok teşekkür ederim,Aydın hocamın destegi cok büyük tekrar tekrar dile getirmek istiyorum bunu.Sanada bana olan inancın için cok tesekkür ederim,Aydın hocam da bana cok inanıyor en başından beri... İyiki varsınız... selamlar.

Desteginiz bizi yüreklendiriyor sevgili bisiklet severler.Mutlukalın,eksik olmayın...

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
Merhaba arkadaslar.YEni jant setim,maxxis 1.50 dış lastiklerim,km saatim,bagajım ve tur cantamla 3500 km lik bu maceraya hazırım.en kısa sürede resimlerini iliştiricem.Mutlukalın...

Başarılar diliyorum.Ereğli veya İstanbul ayaklarında size katılmaya çalışacağım.Yolunuz açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: maxicef
@ozgurluk_tutkunu

hayırlı olsun yoldaş bende cst yol lastiği, biber gazı, bagajı ,shimano pabuçlarımı,vede ledli fenerimi almış bulunuyorum :) geriye sadece eksik olarak heybem kaldı tura yaklaşık 14 15 gün kaldı bende heyecanlar en üst seviyede dolaşıyor...hayırlısıyla tura başlarız inş...

28 - Ayvalık-Seytansofrası-Altınova-Dikili >> Bademli-Hasanaga-Candıralı-Yeni Sakran 42 + 47,7 = 89,7 km Sanırsam Bu Güzargahta Sİze Katıalbilirm Az da Olsa Eğer Yavalıkta olursam Umaruım OLurum:)

• Beğen
...BISIKLETLE AKDENIZ TURU...
ARKADASLAR SAGOLSUN MEHMET ONKAN ABIME BURDAN TŞK EDIYORUM BU KONUYU ONUN SAYESINDE ACTIK...BIZ SIZIN GIBI BISIKLET SEVERLERLE BIRLIK OLUP GUZEL BIR BISIKLET TURU YAPMAK ISTIYORUZ...

...GUZELGAH VE TARIH...

TARSUS+MERSIN+ANTALYA+MUGLA+AYDIN+İZMİR=980 KM

+MANISA+USAK+AFYON+AKSARAY+NIGDE+ADANA+MERSIN=1071 KM

ÖZEL OLARAK DURULACAK YERLER:

1:BU YERLERI TURUMUZA GELECEKLERLE BERABER KARAR VERILECEK.

NOT:

1) TURUMUZ TAMAMEN EGLENME,ARABA İZİ OLAN YERLERI TEKER IZI YAPMA,EKSOZ DUMANI KOKAN YERLERE PEDALIN GUCUNU GOSTERME TURUMUZUN AMACI...
2) BU TURDAN HICBIR MADDI BEKLENTIMIZ YOKTUR DEDIMIZ GI SADECE EGLENCE VE BANA TARSUSDAN ITIBAREN BANA ESLIK EDECEK VEYA MERSINDEN BIRI LAIZM LUTFEN EMEGE SAYGI KAPSAMINDA CVP YAZIN ITIBATA GECMEK ICIN

TELEFON NO:05388243258 (LUTFEN MESAJ ATIN ARAMALARA CVP YOK)
MSN:ceyhun.555@hotmail.com

ÖNEMLİ
Bırde turumuzun harıtasını cızdım nasıl koyacagım konusunda yardımcı olurmusunuz tesekkurler...

bıde benım turuma takılın...

bu tura katılmak ıcın neler almalıyız kamp cadırı yatak ne bılım lastık kalacak yer gıdemı< yerde bıze polısler konvoyluk yapacak mı baslangıcda kac kısı olca z cvplarsanız sevınırım .....

Arkadaşlar pedalınıza kuvvet diyorum ve şimdiden tebrik ediyorum.
30 - Çamaltı İskelesi-İzmir-Balçova >> Urla 1-Güvnedik 45,2 + 44,4 = 89,6 km
bu etabı birlikte geçeriz inşallah, izmir de görüşmek üzere diyorum ve her türlü desteğe hazırım kolay gele:)

• Beğen
Olmaz mı eşlik etmek isteyen.
Tekirdağ'a geldiğinizde otogarda başlayacaksınız yoksa otogardan mı?
(link)
Haritada işaretli yerden de uyar, otogardan da.
Yeter ki ben en geç siz silivrideyken haber alayım.
Tekirdağ'da beraberiz inşaallah.
Yeter ki siz nerede olduğunuz buraya yazın.
:D

• Beğen
@ceyhun oguz

Google Haritalar'dan bahsediyorsanız haritanın sağ üstünde "BU SAYFAYA BAĞLANTI OLUŞTUR" bağlantısına tıkladığınızda, ilk kutucuktaki adresi kopyalamanız yeterli.

Geri