@Guanzo
Kendileri söylemiş
@mtsemiz
Bir insan kıt kanaat geçinipte, ekonomi çok iyi, bundan başkası yönetemez deyip sonra her muhalife fedöcü, darbeci, dış mihrak, vatan haini gibi aslı astarı belirsiz laflar söylüyorsa (bunları diyen adamın elinde tüm yayın organları mevcut) o adamı nasıl ikna edebilirsin? Sabahtan akşama ahberle beyni yıkanan adamla zombinin ne farkı vardır? Kime oy vereceğini bilen dediğin adamlar uçak yapıldığını sanıyor arkadaşım sen kimlerin onlara oy attığının farkında değilsin sanırım? Adamın cebine 50 lira versen, dindarım desen koşa koşa akpye oy atacak sen ne diyorsun. Şu yazdıklarına kendin inanıyor musun?
Müslüman çalmaz dediniz, yolsuzluğun alasını yaptı hala savunuyorsunuz
Ekonomi çok iyi dediniz, dış borca bak, dolara bak, aldığın malın fiyatının artışına bakmadan hala savunuyorsunuz
Askere kelle dedi aşşağıladı, birkaç mehmet ölüyor diye meclisi toplayacak değiliz dediler aşşağıladılar, askerimi AKP-FETÖ bir olup Ergenekon, Balyoz davalarında SAHTE evraklarla hapislerde çürüttünüz, vatan haini gibi gösterdiniz.
Çiftçime ananı al git dedi savundunuz, Soma'da ölenlere tekmeler atıldı savundunuz, polis insanımızı vurdu "vur emrini ben verdim" dedi savundunuz,
Camide içki içtiler diye salladınız, imam efendi içmediler deyince panik oldunuz, adamı sürdünüz
Kabataşta türbanlı bacıma işediler, taciz ettiler dediniz, görüntüler cumaya dediniz hüloğğğ diye coştunuz gaza geldiniz, ne götüntü vardı ne öyle bir olay, yine savundunuz
PKK yı içimize aldı İHANET SÜRECİNDE megri megri diye bağırdınız, ölen şehitlerimin kemiklerini sızlattınız, savundunuz
İki gün sonra "yav bunlar terörist ne çözüm süreci" dediler yine savundunuz
İsraile "one münüt" dedi coştunuz, gaza geldiniz, ne bir ticaret kesti, ne de başka bir şey. KUDÜS'ü başkent olarak kabul etti, Şeker fabrikasını İsraile sattı, insalarımızı öldürdü İsrail 20 milyon lira karşılığında onları da sattı yine savundunuz.
ENSAR vakfında erkek çocuklara tecavüz ettiler, taciz ettiler "bir kereden bir şey olmaz dediler" savundunuz
Zaat çıktı "eskiden neydi yav 1 milyona tuvalete gidiyorduk" dedi, bunda bile coştunuz
Zaat çıktı "uçak yapıyoruz bakın göklerde" dedi coştunuz, biriniz de çıkıp demedi ki "ulan nerede bu uçak" diye
Yunanistan adalarımızı işgal etti SUSTUNUZ!
Amerika askerimin başına çuval geçirdi, "Ne notası müzik notası mı veriyorsun" dedi yine sustunuz.
Ecevite dolar arttı diye yazar kasa fırlattınız, şimdi dolar arttı diye zaatı destekliyorsunuz.
Kaçak saray yaptı milyar liralara, milyon lira faturası var her ay, yine savundunuz cebinizde beş kuruş para yokken
Dünyanın en zengin 100 insanı arasına girdi, yüzüğünden başka bir şeyi yok dediniz!
Şimdi sana soruyorum. Bu kadar şey olurken neredeydin muz cumhuriyetinde mi de bana gelmiş anlatmıyorsunuz diyorsunuz!
MUHALEFETTEKİ HER İSİM DİYOR Kİ GELİN HEP BERABER TV PROGRAMINA ÇIKALIM
ZAAT DİYOR Kİ "Yok çıkmam" HALA SAVUNUYORSUNUZ.
BİR İNSAN PROGRAMA NEDEN ÇIKMAZ BUNU DA DÜŞÜNMEDEN GELMİŞ SAÇMA SAPAN YAZIYORSUN.
Beyin bedava... Kullanana.