Scudo Sports

Lütfen Objektif Olalım :).Akıllı Telefon mu Yol Bisikleti mi ?

@Eser Sevinç

gerçekten çok güzel bir yaklaşım vede çok doğru

Scudo
şöyle bir ıphone 5 olacaktı valla offf bisikleti yakmışım pehhhh

Valla Lumia yerine baska telefon soyleselerdi dur bi dusun derdim de, Lumia oneriyorlarsa hic suphesiz bisiklet aldir.

(Lumia sahipleri alinmasin :rolleyes: )

İkisi de ama önce bisiklet tabi.

@alper Ku

Iphone 5 ne ya çöp. :D

Bisikletim çok değerlidir benim için , telefonum var nokia nın eski kaydıraklı modellerinden yedekte ki telefonum da samsung kapaklı klasik telefondan .... Bilgisayarım var , evde nete girebiliyorum telefona ihtyacım yok, bisikletim 20 yıl dayanabilir ama telefon 2 yada 3 yıl....

Bisiklet diyorum ama derslerden,havadan,özel sebeplerden vs. dolayı bisikleti sürekli kullanamıyoruz bazen caddelerden gitmek tehlikeli vs vs.

Ancak telefon her zaman kullanılan bir şey mümkünse ikiside olmalı.

@Berke1903

olur mu ısırılmış elmam olsun konturum olmasın

Bisiklet alıp almamayı birilerine danışıyorsan, hatta hatta bisiklet mi telefon mu diye soruyosan, sende bisiklet tutkusu yok demektir. Güzel bir Iphone 5s, Samsung Galaxy ya da bunların muadili bir akıllı telefon al, keyfine bak. Objektif olalım dedin diye böyle yazdım.

@Ozan Güneri

Ozan bey noktayı koymuş. Altına imzamı atarım ve kesinlikle bisiklet derim...

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
@Ali Ceylan

BİSİKLET der geçerim. Yaş 19 benim, elime 3 telefon geçti bugüne kadar. Hepside güzel telefonlar, ikisi dokunmatikti. Ama emin ol üstünden bi sene geçmeden telefona olan hevesin geçer. Ama bisiklet öyle değil. Ben en son 6-7 sene önce kullanmıştım bisiklet-daha doğrusu en son bisikletim o zaman olmuştu- ama şimdi yine alacağım, ve öyle heyecanlıyım ki annem gümlerdir halime gülüyor. Telefon modası geçer ama bisikletin asla. :)

Edit: Hızlı yazayım derken kelimeleri yemişim. :D

@Caner Kartalgöz

15 yaşındayım.

@Barış Onur

Haklısınız.Ama insan kendinden küçüklerde bile telefon görünce alası geliyor.

@dogan_69

Abi Allah aşkına gel aç :D.Hatta abi forumdan bir abi bana kask verecek kaskı alınca sizin turlara bir katılsam mı ? Kendimi denemiş olurum :D.

@Çağlayan

Abi o bilse olsun razıyım yahu.Yeterki olsun.

@Mehmet Harman

Bisikletle performans turları,hatta yarışlar.Telefonda ise donanımhaber,bisikletforum,film falan :D.

@alper Ku

Aslında bir hi-ten kadrolu mtb var.600 e telefon alsam,400 e de güncelleme yapsam.NG650'ye taş çıkaran bir bisiklet olur fakat bu sefer yol bisikleti isterim :D.

@Onur Gunes

İş aileye kaldı artık.Bakacağız olanlara.

@Gökhan Toros

Cevabınız için teşekkürler.

@Eser Sevinç

Haklısınız.Ama babam bile söz vermişti bisiklet isteğimi söndüreceğine.Bugün konuştum bisikleti unut diyor.Allah Allah,ne oluyor yahu :hasta: ?

Kardeşim Git İkinci El Bi Galaxy S2 Al Gereksiz Uygulamada Kurma Şuan GS2 Var Sadece Strava,Aviary(Fotoğ.Düzenleme),BF Widget,Facebook Gibi Uygulamalar Var.Artan Paraylada Bisiklet Al Veya Biraz Daha Koy Bisiklet Al 920 Kadar Kaliteli Çekmez Ama İş Görür Düzenleme Uygulaması Var GPlayde Sonuçta.Bataryası Yetmeyebilir İleride Aliexp.DX Gibi Sitelerden Harici Küçük Bataryalar Var Onlardan Alır Atarsın Çantana.Şuan Wp Pek Güvenme Nokia Satıldı Onlar Nokia Adı Altında Son Telefonlar Güncelleme,Garanti Sorunları Olabilir.Birde Arayüzü Değiştiremezsin Beğenmezsin Olur Bunlar.Ama Tercihin Böyle Ekonomik Olsun :)

@Turan Babacan

Birazda benim açımdan düşünün lütfen.45-46 yaşında,bisiklete binmeyen,yol bisikleti bile görmeyen ebeveynleriniz olsun.Ve bunlara yarışa katılacağım diyince ''Bir oğlumuz var onuda yarışlarda mı kaybedelim ? '' tepkisi alıyorsunuz.Annenize söyleyince ''Pisihleti alıp nereye koyacan ? Kömürlükte yatacak.'' tepkisi alıyorsunuz.Bisiklet çocuk oyuncağı diyorlar.Belki katlanır bisiklet dahon falan olursa triban 3'ten iyi olur ha :) ? Sadece maddi açıdan iyi olur.Hayır,tabi ki sanmıyorum katlanır bisiklet ile yarışlara katılacağımı.Hayır,bulmuyorum.Sadece imkânlarımı size söylüyorum,tavsiye istiyorum.

@M.Ersun

Başka tavsiyeniz varsa açığım :D.

@can onur

Ben var diye biliyorum.Ha belkide vardır ama hevestir.Hiç belli olmaz.Fakat neden iyi bir görünüş kazanmak istemeyeyim ki ?

@MustafaNR

Ama telefon alınca geriye 400 falan kalıyor.Bisikletime yeni kadro vs. alsam bu sefer yol bisikleti alma isteğim kabaracak.

@Yücel Dk

İnşallah bisiklet alırlar.Ne diyeyim :) ?

@Ali Ceylan

Allaha sükür bisikletimde telefonumda var fakat telefonu satıp o parayıda bisikleti gelistirmeye yatırmak istemiyor değilim :)

Unutma Bisiklet senden Karşılık beklemez sen seversen oda seni sever... Abi bisiklet başkadır ya. Telefon ise cüzdandan her ay en az 1.31 TL para götürüyor :) Bisiklete de para gidiyor ama birinde aldığın haz la diğerinden aldığın haz... Bence açık ara bisiklet önde...

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Yine şanslısın yol bisikletini ailen alıyo. 3 sene önce bizimkiler de bisiklete izin vermiyodu ama yazın sıcağında çalışıp kendim bisiklet alınca anladılar ciddi olduğumu ve bu işi sevdiğimi. Şimdi daima arkamdalar.

6 sayfa olmuş, her yoruma "öyle olursa böyle olur, böyle olursa şöyle olur" diye bahaneler üretiyosun. Önce ne istediğini öğren, sonra zaten buraya bi daha bişey yazmıcaksın bile..

Geri