G gokhan erdogan Forum Bağımlısı Kayıt 12 Mayıs 2009 Mesaj 973 Tepki 1.176 Şehir Luleburgaz 29 Temmuz 2009 #21 bende sizleri tanımak beraber pedallamak isterim gezilerinizin çoğuna yazdığınnız diğer forum dan takip ettim süleyman abi açıkçası burda da olduğunu görünce sevindim : ) en kısa zamanda buralarda beraber turlarız umarım.... Tepkiler: Süleyman Şatır ve burak gezer
bende sizleri tanımak beraber pedallamak isterim gezilerinizin çoğuna yazdığınnız diğer forum dan takip ettim süleyman abi açıkçası burda da olduğunu görünce sevindim : ) en kısa zamanda buralarda beraber turlarız umarım....
İrfan Aşıroğlu Daimi Üye Kayıt 27 Eylül 2009 Mesaj 272 Tepki 575 Şehir Çanakkale Bisiklet Whistle 3 Ekim 2009 #22 @ByAtilla Süper çok güzel içinizde korku hissetmedikçe köpekler bir şey yapmaz. Tepkiler: Süleyman Şatır
delqn.izkrenov Aktif Üye Kayıt 17 Nisan 2008 Mesaj 154 Tepki 165 Şehir Tekirdağ Bisiklet Drag 4 Ekim 2009 #23 Tek kelime ile; ''SUPER'' bir gezi gerçekleştirmişsiniz .. Teşekkürler , Tepkiler: Süleyman Şatır