Scudo Sports

Yollarda 5 Gün: Alanya-Titreyengöl-Köprülü Kanyon-Çolaklı Turu

Çok renkli ve güzel bir tur olmuş bende çok beğendim köprülü kanyonu birkere rafting yapmıştım.

o yağmur olayı benimde başıma gelmişti bir baktım 25-30 mt ilerideki apartmanın çatısında şakır şakır yağmur yağıyor 2 saniye sonra tabi bulunduğum yerede geldi yaz yağmurları böyle olabiliyor hele akdeniz bölgesinde daha çok yaşanır diye düşünüyorum:)

Scudo
carraro marka bisikletin modeli ne acaba söyler misnisz

@yucelozkan61 modeli crs-620 ama ilk haliyle pek alakası yok epey değişiklik yaptım.

@bacobaba39 çok hoş bir olay ilk defa denk gelince de baya ilgimizi çekti :)

• Beğen
Tepkiler: bariss.t
Sormak istediğim bi soru var evet :) lastikleriniz 1.75mi 1.50mi ? can alıcı bi soru :D

Tur gayet iyi olmuş.. temmuz ortasında bende izmirde böyle turlar planlıyorum :)

Çok güzel bir tur olmuş. Alanya tarafından sonra kemer yönünü de öneririm. Özellikle Phaselis antik kenti mutlaka gidilmesi gereken bir yer. Sadece akşam girişler kapanıyor ve içeride konaklama yasak. Çevresinde kamp alanı bulmak lazım. :cool:

• Beğen
Tepkiler: ozgur.ozer
Gezdiğiniz tüm yerleri bende gezdim ama bir farkla dört teker vardı altımda :) Süper tur olmuş lakin adrasan, likya yolunu deneyin diyorum başka da birşey demiyorum. :harika:

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu

Likya yolunda yol bisikleti ile gidilir mi acaba :islik:

@ÇaNakkaLeRuHu

Geyikbayırından girip denemek lazım :krnz:

• Beğen
@bariss.t

Yaz sonu tur planımda kemer'den geçmek de var, aklımda bulunduracağım çok teşekkür ederim :)

@ÇaNakkaLeRuHu

yukarıda dediğim turun rotasında buralar da var kesinlikle uğrayacağım :harika: çok teşekkürler.

• Beğen
@bisikletli.net

Kemer tarafına birkaç hafta içinde araba ile gideceğim. Kamp yerlerini araştıracağım. O taraflarda kamp yapılabilecek yerler bulursam bilgilendiririm.

• Beğen
Güzel tur..
Güzel ortam..
Çoban İsmail de "güzel" adammış..

@bariss.t çok memnun olurum

@Decsan

Teşekkürler. Gerçekten öyleydi.

• Beğen
Yalnız birşey dikkatimi çektiği sizin titreyen göl resminizde gölün titremediğini farkettim. Ben gittiğimde bayağı bir titriyordu :koptum:

1.PNG 2.PNG

@ÇaNakkaLeRuHu ahaha yok abi epey titriyordu biz gittiğimizde de eşek gibi fotoğraf çekmedik doğru düzgün

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Geri