Scudo Sports

Low Rider görmek isteyenler buraya! Crazy Bike Chopper.

Yasin Kukur

Forum Bağımlısı
Tepki
386
Bisiklet
Scott
Bisikletimi yazın uzun süren araştırmalarım sonucunda İstanbuldan getirttim.Tamamen keyif bisikletidir.Düz yol gezilerinde çok keyifli bir sürüşü vardır.Yapacağım ufak tefek aksesuarlar var.Bisiklet çok ilgi çekiyor ve bu bisiklet sayesinde trafikteki saygım %200 arttı.Tek sorun yokuşlar ama onu da yılların birikimi olan kaslarım karşılıyo.:)
İşte size CRAZY BİKE CHOPPER' ım. ;) :rolleyes:

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Başka söze gerek varmı? evet var, yorumlarınızı bekliyorum.

Scudo
Hayırlı olsun dostum...
Bu bisikletle yokuş çıkmak gerçekten zor ne kadar kas olursa olsun sonuçta yokuşlarda çoğumuz bar-end leri tutar ayağa kalkar öyle pedal çeviririz bu bisiklette ayağa kalkmak da pek rahat gözükmüyor bu yüzden bununla yokuş çıkmak neredeyse olanaksız kaslarımı kullanarak çıkıyorum diyorsun eğer gerçekten çıkabiliyorsan demekki çıktığın yokuş yokuş değil sadece eğimli yol
Tekrar hayırlı olsun bisikletin bir mtb ile yokuş antremanı yap...
İyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
haklısın dostum belirli bi meğilden sonra tıkanıyorum fakat dediğim gibi yokuşların %80 ini alıyorum. bi de tabi bisiklete alışmana bağlı.bu arada bu yaz bi mtb de ben toplucam veya forumdan bulup alcak. o zamn harbi antremanlara başlıcam.

MTB iyi bir başlangıç olur ama mtb ile çıkacağın yokuşlar bununla çıktığın yokuşlar olmamalı çünkü onlara yokuş denmez senin çamlıca tepeleri gibi biryerlere çıkman daha iyi olur....
Teşekkürler...
İyi pedallamalar...

• Beğen
mtb aldıktan sonra samsundaki mtb gruplarına giricem o zamn dağ, bayı, taş, çakıl her yoldan gitmek istiyorum. KROS misali. :D

Tamamen fantazi bisikleti... Düz yolda mis gibi tulanır :)

üstadı piyasası çok karışık ya. fiyatı çok fazla diyende var, çok az diyende var ama ben 650 diyorum fakat ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem.

kazasız belasız derken. 2 kaza atlattım.:D arka lastiği kaydırmaya gelmiyo bi sefer ortalığı dumana boğim diye kuma hızlı girdim. bisiklet yattı.bi de ön teker uzun olduğundan az ağırlık biniyo, bu yüzden bi kez kızaklama kayıyodum ki son anda kurtardım.:D her güzelin bi kusuru var yaww. :D

aynen. koltuğun hacmi yetiyo zaten. :D

harika bişey gerçekten güle güle kullanın öne sağlam bi far havasını arttıracaktır kanımca ayrıca belki daha ileride düşüneceğiniz chopper tarzı bi gidonda süper olur birde merak ettiğim bişey var koltuğun sırt desteği olması sürüşü nasıl etkiliyor ?

• Beğen
Geri