Scudo Sports

Low Rider görmek isteyenler buraya! Crazy Bike Chopper.

---koltuğun sırt desteği olması sürüşü güçlendiriyo çünkü; pedallar ileride olduğundan sürücü yatık kalıyo, koltuk sırtlığıda çıkıntılı olduğundan destek yapıyo.
---resimde görünmemiş ama öne far bağladım zaten resmini koyduğum zaman yorumlarınız bekliyorum.

Scudo
vay be süper olmuş

ilginç bi bisiklet keyifli sürüşler :D

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
Teşekkürler. Bu arada arka jant millerini kalınlaştırmayı ve lastiklere de yanak takmayı düşünüyorum. Yorumlarınız?

saol cenk. biraz önce bahsetmiştim arkadaşlar lastik yanağı taksam ve milleri kalınlaştırsam sizce nası olur?

bu pozitif yorumun için teşekkür ediyorum.
(link)

farklılıklar hemen göze çarpar, sizin gözleri kör ettiğiniz kesin :)
yokuş çıkmak için bu bisikleti satın almadığına keyfine bak, bırak rampaları mtbler çıksın kendini yormana gerek yok ;)

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
sağol lukunku arkadaş güzelce açıkladın. teşekkürler

Arka Lastik patlayınca napıyosun :D güzel bir bisiklet recumbent gibi, tam uzun yol yapmalık :)

@Furkan_26

uzun yol yapmalık mı??:eek: :eek:
bisikleti biraz daha incele istersen:D :D :D :D

hocam ona megarance ayarında 2 3 dıslılı bı sıstem ayarlarsan bence yokuslardada zorlamaz ;D hadi kazasız belasız :)

aslında arkaya vitesli bi sistem oturtmayı düşündüm. arka lastik patlarsa motor lastiği alıcam o da hayli para. uzun yolda fazla yormuyo ama ayıptır söylemesi poponuz uyuşabiliyo. :D bi ara uzun yol 40-50 km yaptım dehşetti. :)

Geri