Dergiyi arayıp, hangi sayıları istediğini söylersen, ve benim de adımı verirsen, sorunun çözülür. Ali Haydar ile konuş. Bu işlere o bakıyor. Olmadı, en son çare, cilt. Ama o en son çare. Ona gerek kalmaz yani.
Cem'cim yarın gece Old City Comedy Club'da görüşmek dileğiyle. Gelemeseniz de hiç önemli değil. Ben devam ediyorum nasıl olsa gösterilere. Ayrıca bu Cumartesi gerçekleştirmiş olduğumuz Polonezköy gezisi, çok güzeldi. Sana ve Başar'a buradan teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Bir de sorum olacak, acaba ''Münferit''i temmuz sayısında görebilmemiz mümkün mü? En beğenerek okuduğum karakterlerden birisiydi Münferit. Ama çok kısa oluyordu, mesela iki sayfalık bir Münferit çok iyi olurdu Alpay Abi. Ama tabi bunlar diğer çizimlere, bir sürü prosedüre bağlı olarak seçilip, çiziliyordur, bilemedim. Ama mümkünse, çok sevinirim temmuz sayısında okumayı. Görüşmek dileğiyle...
Münferit, Temmuz sayısında yok maalesef. Açıkçası ben artık çizmeyi düşünmüyordum o tipi. Ama yine aklıma soktun. Ağustos sayısına çizersem sebebi sen olacaksın Sercan'cım.
Yok be, öyle bir bekleme olmadı. Gayet güzel gittik bence. Dün gece gösterime geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Eşine de çok selam. Umarım eğlendiniz dün gece.
Eee, yol bisikletinin cilveleri. Olacak o kadar. Başar'cım dün gece yine gösterime geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım eğlenmişsinizdir. Sevgiler.
Teşekkür ederim Alpay Abi, eğer çizersen sevinirim gerçekten. Bir de şu 18 sınırı olmasa gösterilerde, daha da bir güzel olacak 18'i doldurmak şart mı acaba? Ağustos ayında 17 dolacak, 18'e basacağım da...
Anladım. Ancak ben ağustos ayında 18'i değil, 17'yi dolduracağım 18'e girmiş sayılacağım sanırım, öyle birşey. O kadar da teferruatlı değilse, izlemeye gelmek isterim. Hani girişte kimlikleri falan çok dataylı inceliyorlarsa belki almayabilirler
asıl biz teşekkür ederiz Alpay'cım.. valla bu kadar beklemiyordum.. çok iyiydi tamamen kendine has hemde.. yakında tekrar gelicez..
bu arada unuttum sanma,bu hafta müsait değildik, bizim misafirimiz vardı o yüzden gelemedik çaya.. en yakın zamanda gelicez ama aklımda.. Sevgiler