Scudo Sports

Lombak Dergisi Stand-up Gösterim

alpay abi senin penguende bir yazın var gene bisikletle ilgili hatta yanlış hatırlamıyorsam bi fotoğrafınıda koymuştun. o yazından aklımda kalan eldiven giydiğin için ellerinde eldivenin kapattığı yerler hariç bronzlaşmış birde 90 küsur km yol gitmiştin.

o yazıyı okuduğumdan beri parmaklar uçları açık eldivenlerden çekinir oldum daha doğrusu şöyle söyleyeyim ne zaman "bisiklet binerken eldiven giyme" gibi bir konu açılsa o görüntü kafamda canlanıyor: parmak uçları ve tişörtün kol hizasından bileklere kadar koyu; avuç içi, parmakların bir kısmı ve gövde beyaz :)

Scudo
@silas
Eee, bisikletçiliğin de cilvesi işte. Özellikle yaz aylarında, sedef hastası gibi bişey oluyosun. Açıkçası ben o halimle gurur bile duyuyorum. Ne kadar çok bisiklet kullandığımın en büyük ispatı o eller oluyo çünkü.

alpay erdem'i görünce şaşırdım abim hastası.penguende okurken güldüğü bikaç köşeden birisi alpay erdemin köşesi.bu forumda onu görünce çok şaşırdı...aslında bisiklet manyağı olduğunu biliyomuş...harika bişey burda onu görmek...

• Beğen
Tepkiler: ateze
Arkadaşlar sürekli takip edenler biliyordur ama burdan Alpay Erdem'in şahsi sitesini duyurmak istedim çünkü, bisikletiyle çektirdiği güzel fotoraflar mevcut..Tüm bölümlerde bisikletiyle değişik fotorafları var..:)

www.alpayerdem.com.tr

Geri