Scudo Sports

Lombak Dergisi Stand-up Gösterim

@eskisehir

Bilseydim bu ay fiti fiti efektlerini koyardım. Önümüzdeki aya artık. Video cd şimdilik çok uzak bir fikir. Ben kameraya bile kaydettirmiyorum. Gerek görmüyorum. Yapıyoruz işte her hafta. Bir gün mutlaka izlemeni çok isterim tabi.

Scudo
@Sercan

Sercan o yarım ekmek tavuklar çok sağlıksız. Seni hasta olmaktan kurtarıyoruz işte. İlik'i beğenmen mutlulu verici. Artık arka cebe koymıycaksın ama. Ya da dergiyi gösterilen yerlerinden kesebilirsin. İki ayrı dergin olur.

Şaka tabiki, o dönerlerin bariz martı eti olduğunu göz ardı etmemek lazım :) Tabi günahını almayalım kimseden. Ama iyi bir yerde yenilen tavuk dönerler ile arasındaki farkı anlamak çok zor olmuyor. Yemiyorum ben zaten tavuk döner. Et döner varken... :) Dergiyi gösterilen yerden kesersek dağılır gider, oraya da bi zımba koyuverin, o zaman keseriz ;)

@Sercan

Sercan'cım zımbayı sen de vursan olur bence. Ben de senin gibi ilk başta bu öneriyi getirdim ama olmuyomuş öyle. Matbaasal bir ayrıntı. Sevgiler.

zaten İlik'i kessek de, zımbalasakda, İlik'i elimize aldığımızda, ortaya dengesiz bişey çıkacak..çünkü İlik'in sayfalarının biri uzun biri kısa (enleri)..yani bi sayfa büyük, bi sayfa küçük olacaktır:) bu yüzden kesmeyip kemik in altında kalması daha iyi olur bence :p :) .........

şimdi gidip Kemik-İlik ve Lombak yeni sayılarını alacam.. :)

Ben de kesmemek taraftarıyım zaten. Öyle daha güzel duruyor :)

Bir de çok şikâyetçi olduğum bir konu var ki, bununla cidden bir şekilde ilgilenilse çok iyi olacak. Kemik Maket Servisi...

Bazı sayılarda Kemik Maket Servisi adıyla kes-yapıştır karikatürler var. Ben bunlardan yapmak istedim, ancak dergileri gelecek nesiller sağlam aktarabilmek istiyorum. Bu eşsiz kaynakları çoluğum çocuğum da görsün istiyorum :) Çünkü dönemin esprileri, argosu ve politik olaylarını görebilecekleri bir kaynak :) Bu sebeple çok istesem de, oradaki karikatürleri kesip maket setimi yapamıyorum. İki tane dergi de alamaz öğrenci bünyesi, bu sebeple bu seçenek de iptal oluyor kafadan. Önerim -eğer mümkün olabilecekse- başka bir kâğıda basılması ve derginin içine iliştirilmesi yönünde olacak. Onları kestiğimiz zaman derginin içeriğini hiçbir şekilde bozmamalı. Umarım ilgilenirsiniz. Görüşmek üzere.

@bbaaggeett

Evet, galiba kesmemek en mantıklısı. Ben de kesmiyorum. Keseni de görmedim zaten. Dergide de görmedim. Yani orda sınırsız dergi var, merak için bile kesenini görmedim.

@Sercan

Olabilecek en yakın zamanda, bence de son derece makul olan bu önerini, Fatih Solmaz'a ileticem. Umarım bir çözüm bulunur. Dergiyi çocukların için saklayacak olman müthiş bişey. Duygulandım valla.

:) Saklayacağım tabi, ''keşke zamanında babam benim için Gırgır'larını saklasaymış...'' der dururdum kendi kendime. Ondan sonra da benim aklıma dergilerimi saklamak geldi :)

Alpay Abi, şimdi Şevki Teyze'yi okurken aklıma geldi. ''Acaba...'' dedim, ''Şevki Teyze'nin posteri olsa, nasıl durur gardrobun kapağında?''. Çok boş kalmış gardrop kapakları, farkettim de, güneş vurunca gözüme gözüme parlıyor. Oralara posterle yansımayı önleyecek bi yalıtım yapmak lâzım :)

Eskiden vardı dergilerin arasında posterler. Kozalak (Hümın Zararlısı) posteri vardı çok güzel bende mesela, ama annem yırttı gardrop kapaklarını silerken :( Siz de verseniz pek güzel olurdu. Lombak'la beraber Şevki Teyze posteri çok güzel olur. Hatta 60X40 boyutunda olursa da şukelâ olur, diğer kapaktaki The Doors posteriyle simetrik durur.

Çok şey istedim, farkındayım... Önce maket, şimdi poster :) Tişört de mi istesek? :D

alpay abi kemik'in bikaç sayısı eksik 4 tane fln onları nerden bulabilrim? sahaflara baktım ama bulamıyorum aradığım sayıları..

Aslında ben de eksik sayıları bulabilsem ne iyi olur. Çocuklarıma, hatta torunlarıma set halinde bırakırdım...

''Burada bir sürü dergi olmasına rağmen kimse İlik'i kesmedi.'' gibi bir cümle kurmuştu Alpay Abi. Acaba... :)

Ben merak için kestim valla da ilik te zımba olmadığı için adam akıllı okunmuyor tavsiye etmem, ilik kemiğin altında kalırsa daha iyi oluyor. Nasıl şemsiyeli kadın tablosundaki şemsiyeyi kadından alırsanız bu da ona benzer işte.. boşverin dursun işte.. Vay be ne konuştum ama inanır mısınız o tabloyu ben daha görmedim bir dizide duymuıştum. Herneyse konuyu acayip şekilde saptırma yeteneğimi sizlere referans etmeden yazımı bitiriyim

Çık aradan Eskişeeer... :) Yav saat de geç oldu. Alpay Abi de ne zamandır girmiyor foruma. Cevap bekliyoruz. Umarım en kısa zamanda cevap alırız.

@alpay erdem

valla ben şahidim arkadaşlar.. heryere çiziktiriyordu bu Alpay :))

@cem

Cem'cim çok şaşırdım ve acayip sevindim seni görünce. Arkadaşlar, Cem benim ortaokuldan sıra arkadaşım. Hala da arada görüşürüz. Evet doğru söylüyor. Hakikaten de her yere çiziyordum. Hatta tarih öğretmenimiz bir keresinde beni çok fena azarlamıştı. Dersi dinlemiyorsun, çizim yapıyorsun diye. Cem'cim bu öğlen uyanır uyanmaz ilk işim seni aramak olacak. Ayrıca eşinle birlikte gösterime de bekliyorum. Neyse, konuşuruz zaten bunları telefonda. Sevgi seli.

Geri