Scudo Sports

Led animasyon, grafik.

Scudo
ayrıca 50 TL makul geldi herhalde, yorumlarınızı ve varsa fikirlerinizi bekliyorum.
http://i.imgur.com/vKwey.jpg

@FYAZGAN

Tasarımı tekrar gözden geçirdik. Ve 50 TL satış fiyatına kadar inebildik tabiki bazı şeylerden feragat ederek, Yeni tasarımda 256 tonda yanabilen tek renk ledler kullanıldı ve de 3 adet led sürücüsü 1'e inmiş oldu. SD-CARD ve SD-CARD yuvası çıkarıldı veri aktarımı kablo ile yapılacak bu sayede bilgisayardan istediğiniz görüntüleri yükleme özgürlüğünden feragat edilmemiş oldu. Fiyatı daha da düşürmek için bu özelliktende feragat edilmek zorunda kalınacağı ve diğer çin malı ürünlerden farkı kalmayacağı malum olduğundan bu şekilde hareket edildi. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Fiyat 50 TL olarak güncellenmiştir.

elektronik abi bunlar hepsinin fiyatı belli adam daha da indirirse yoka satmış olur böyle nekadar az iş yapsa gene kardır adamların kendi imalatı degil elektronikler bu yüzden biraz masaraflı oluyor işte nadir de satsa kardır dedigim gibi.

@FYAZGAN
Bence bir prototip yapıp bisikletle videosunu çekin.

eger kafama yatarsa bir tane alabilirim veya aynısındanda yapabiliirim :) ama şunu söylemek gerekir türk insanı yapıyor bunu tebrik ederim inşallah başarılı olursunuz ;)

Başlıkta adı geçmemiş fakat buna çok benzer bir ürün monkeylectric adı altında piyasada ve amerika satış fiyatı da 75 dolar. Onun kadar gelişkin olmasa da ülkeden birilerinin böyle girişimlerde bulunması güzel bir şey. Fakat bu monkeylectric edevatı icat eden abinin üzerine tescilliyse el altından satalım başımız ağrımasın :)

Buyrun bu da videosu:(link)

yerli malı olması sebebiyle katkı için düşünebilirim.ancak fiyat yetişkinler için fazla.zira yetişkinler dikkat çekmek için bu tür renkli şeyler yerine daha oturaklı şeyleri tercih ederler.sanıyorum bu ürünün kullanıcı grubu 16-22 yaş arası olabilir .bu yaş grubu için de 50 tl çok büyük bir tutar.ailesini zar zor ikna edip bisiklet aldırıyor.birde harçlığını biriktirip alabileceğini düşünemiyorum.

yine satılabilir. insanlarımız kendisini kanıtlamış insanlara özenmeye çok meraklı.mesela bu ışığı kalkıpta , ünlü birisine popüler gezi alanında kullandırdığınızı düşünün .kitle nasıl değişeceğini sadece izlersiniz.
bunun için model de kullanılabilir, insanları imrendirmekte faydalı olabilir.

şahsen insanları bisiklete özendirmek veya bisiklet bilincini yaymak için ,dertlerimizi düşüncelerimizi insanların dikkatini çekerek anlatmanın en kolay yolu olabilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Olcay S.
Türk insanının Türkiye'de üretilen ürünlere bu mesajları atanlar kadar ilgili olması dileğiyle bu ürünü piyasaya çıkarmaya karar verdik. Mesajlarınız ve değerli fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Biz artık gerek elektronik gerek yazılım konusunda Türkiye' de birşeylerin artık yapılması gerektiğine inandığımız için bu işlere girdik, yurtdışından özellikle Çin'den bu tur malzemeleri ithal etmenin daha ekonomik ve risksiz olduğunun farkindayiz malum Çin'in üretim kapasitesi yüksek üretimin yüksek olmasıda fiyat konusunda rekabeti zorlaştırıyor. Fakat bu tür cihazları ülkede üretmek bu cihazın pcbsini üreten firmadan tutunda reklamını yapan firmaya kadar sermayenin ülkede kalmasını sağlayacak ve bizimde dünya çapında markalarımız oluşmaya başlayacak. Bu zaten tek hedefimiz. Daha önce birkaç işte güzel sonuçlar aldık insanlar satin aldığı ürünlerde derdini anlatabildigi Türklerle iş yapmanın, tek tip ürünü yüksek sayıda üreten ve müşterinin isteklerini karsilayamayan yabancı firmalardan daha iyi olduğunu sonunda anlamaya başladı. Biz kaliteli ve düşük fiyata ulkemizde uretelim, mutlaka bunu görüp alacak birilerini hem yurt içinden, hem yurt dışından bulacağımıza inanıyoruz. Herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Prototip bitti. Videoyu youtube'a yükledim camera tüm yavaş kaldığı için yanıp sönüyor gibi gözüküyor çıplak gözle net bir görüntü var. Bilgisayardan kablo yardımı ile 38 adet görüntü yukleyebiliyorsunuz. Görüntüler arası otomatik geçiş mümkün saniye aralığı vererek otomatik geçiş sağlıyorsunuz. 0 sn girerseniz sürekli aynı görüntü kalıyor. Görüntüler arası geçişi üzerindeki bir düğme vasıtası ile yapabiliyorsunuz. Diğer bir düğmede isik parlaklığı için. Videoda parlaklığı arttırdığımda parlak kırmızı sarımsi gözüküyor tamamen yine kameradan kaynaklı bir problem çıplak gözle güzel parlak bir kırmızı olarak gözüküyor. Yine değerli fikirlerinizi bekliyorum. Link (link)

Aslına bakarsanız ledli tabela yapan firmalar bu görüntüyü oluşturmak için 16x768=12.288 adet Led kullanmak zorunda ayrıca buradaki görüntü ledler on off olacak sekilde değil 256 tonda yanabilmekte bu sayede zaten bilgisayardaki her türlü görüntüyü aktarabiliyor. Belki basit bir elektrik motor ile döndürülerek iki çok güzel düşük fiyatı bir tabela olarak bile satilabilir. Ama asil amacı bisikletlere takmak tatbiki. Bunun 130 yıllık versiyonunda her Led 3 renk yanıyordu buda 256x256x256ton=16.777.216 renk elde ediliyordu ama bisiklet için çok pahalı olduğu için o projeyi iptal ederek tek renk haline getirdim. Ayrıca görüntüleri bilgisayardan sd-card'a aktariyoruduk oda iptal olunca maliyetler dustu...

videonun kesik kesik olmasından dolayı endişe duymayın.arkadaşlar da akıcı değil diye beğenmemezlik etmesinler.
bu duruma aslında Stroskobik durum/etki deniyor.

"Bazen arabaların tekerleri ileriye hızlı dönse bile geriye dönüyormuş gibi görünmektedir veya bu videodaki uçağın pervanesi gibi garip bir görüntü oluşturmaktadır. Bunun sebebi gözümüzün kesintisiz görüntü almamasından kaynaklanır. İnsan gözü saniyede 15 kare görüntü almaktadır. Eğer dönen bir nesne, gözümüzün nesneden aldığı her karede turunu tamamlamamışsa veya bir önceki halini aldığımız kareye göre hafif geride kalıyorsa geriye dönüyor gibi görünmektedir. Gözümüz hızlı hareketleri aşağıdaki videoda göründüğü kadar net yakalayamaz. Bu video da görülen stroskobik etkinin bu kadar net olmasının sebebi kullanılan kameranın enstantane hızının yüksek olması ve saniyede alınan kare sayısının fazla olmasıdır."

30 kare az değil arka arkaya koyarsak sanırım kısa bir video yapabiliriz.en azından ben öyle düşünüyorum.

Geri