Scudo Sports

Le Tour De France 2009

@baris karli

Contador ve diğer önemli favoriler Shleck kardeşler vs... bir ara bir atakla bayağı öne fırladılar... Armstrong bir hayli geride kalmıştı, ancak bir yerden sonra adeta ''ben daha ölmedim '' der gibi arka arkaya 2-3 atakla kaçanları öyle bir yakaladı ki...seyre değerdi...
neyse akşam seyredersiniz... son 35-40 km civarındaydı galiba

Scudo
teşekkürler LANCE. bugünün en güzel anlarını sen yaşattın. kazanmasanda yeter, seni eskisi gibi gördükya.
bir bisikletçi fana düştü, işallah durumu çok kötü değildir. bir haber vermedi eurosport. zannedersem alman bisikletçi voyt olabilir..

Eski Armstrong'u görür gibi olduk. Çok iyi atak yaptı. Ama şunu unutmamak lazım Saxobank 1-2 deneme daha yapabilseydi yetişemezdi. Frank geride kalınca onlar atakları kestiler tempo aynı kalınca Lance gruba yetişti. Frank kalmasa Contador'u yalnız yakalamışlardı bayağı bir hırpalayabilirlerdi.Bruyneel bir daha tek yakalatmaz onu.

Lance Sarı'yı alamasa bile podyumu çok istiyor.Bence sarıdan çok podyuma yöneltti hedefi. Ama bir kaç sayfa önce de yazdım benim için bu turda sarı mayoyu giymiştir. Gönüllerin şampiyonudur.

Armstrong'u ayağa kalkmış pedallara yüklenirken görmek, kalbimin gümbür gümbür atmasını sağladı. değişik duygular içine düştüm, eminim izleyen herkez benim gibi düşünmüştür. helal olsun diyorum, belki tur sonunda ilk 5 e bile giremiyecek ama bugünkü haliyle yüreklere kazınacak. bir arkadaşın dediği gibi "ben daha ölmedim" diye bağırıyordu adeta.

Contadorun kapı gibi yardımcısı vardı grupta "Kloden" Schelk lerin ikisindende çok daha iyi ve usta bir bisikletçi...

• Beğen
Tepkiler: akdenizlim2005
Ne yalan söyleyeyim özlemiştim böylesine güzel ve heyecanlı bir yarış(bir etap) izlemeyi...Son 50 km gerçekten harikaydı ve beklediğim-umduğum bir yarış oldu doğrusu...

• Beğen
Tepkiler: akdenizlim2005
tur seneye daha zevkli olacak ,şuan astananın takım direktörü ve herzaman armstrong un yakın arkadaşı ile seneye takım kuruyor,contador seneye astanadan ayrılabilir çünkü vinakurov geri dönüyor onunla aynı takımda yarışmaz sanırım,haftaya polonyada yarışacak,basso vueltada başlıyor...

@Aybars Öge Sürücü

Ben o kapasitede biri degilim ama ingiliz kanalinda bugun duyduklarımı aktarayım: Finisten onceki son tirmanista Saxo bank'ın domestiklerinden biri tum gucu ile tempo verirken nabzi ortalama 185 atıyordu, ortalama watt ise 375 idi !!! Tabii bu eleman yaklasik 15-20 icinde havlu attı..

Nasil oluyor bilmiyorum ama ingiliz kanalindaki sunucular anlik bazi sporcu verilerine ulasabiliyorlar ve surekli seyircilere aktariyorlar. Keske simdiye kadar oradan takip etseymisim.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@Mustafa ÇAKAR

hala ihtimali yok değil, yarın bir başkası veya contador farkı açmazsa ,armstorng zamana karşıda yapabilir,gerçi öyle iddası olmadığını söyledi,ama herkes orada tek yarışacak,telsiz kullanılacakmı bilmiyorum ,ayrıca ilk zamana karşıda armstorng kendini nekadar zorladı ,burada neler yapacak bilinmez.

Fransa turu bitmeye yakın birincilik ödüllerinin miktarı şöyle oluyor ,belki merak eden vardır.:)

(link)

Para birimi Euro dur.

Sarı Mayo (Turu 1. bitiren sporcu): 450.000 €

Benekli Mayo ( En iyi yokuşçu): 25.000 €

Yeşil Mayo (En iyi Sprinter) : 25.000 €

Beyaz Mayo (En iyi genç sporcu): 20.000 €

En iyi Takım : 50.000 €

Her etabın 1.lik Ödülü: 8.000 €

@Bülent ÖZER

Sanırım illaki dereceye gireceğiz... teselli ödülü falan yok :)

:ci:

Arkadaslar Voıght ın son durumu hakkında bılgısı olan varmı? Dunkı dususu cok kotuydu:rolleyes:

Lance Armstron'un twitter sayfasında Sabah Frank Schleck ile konuştuğunu ve Jens Voigt'in durumunun iyi olduğunu yazmış. Yanlız hakkaten kötü düştü dün Voigt. Bir an dedim belediyeden asfalt kazıma çalışmaları için acaba para mı aldı diye :) şaka bi yana bilek ve köprücük kemiğinde birşey olmamış olması mucize o düşüş ile.

@Aybars Öge Sürücü

bizim söylediklerimizden farklı pek bir haber yok ama burada. ne olursa olsun güzel bir site yapmışsınız umarım aynı şekilde devam eder.

Buarada voigt'in dün bir süre bilinçi kapalı kalmış daha sonra kendine gelmiş.

Yeni haberi buraya yazalım o zaman; yeni sponsorlarını yarın açıklayacakmış Lance. Ancak "takım" konusunda birşey demiyor. Sonuçta ortada kontratlar var...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa ÇAKAR
Geri