Scudo Sports

Le Tour De France 2009

Scudo
@Aytaç Biber

Evet 141 km yapar . Biliyorum.
O yüzden 3 tane gülümseme koymuştum.
:)

Armstrong o kolyeyi çıkarsın ağırlık yapıyor heralde :D. Yürü be Contador!

etap contador un çok iyi kaçtı ...armstrong atağa hiç karşılık veremedi ..tur u contadorun alacağı biraz erkende olsa artık kesin ..

Cantador 3,5 yıl ara vermiş,
38 yaşındaki rakibine Ancak 1,32 sn fark atabiliyorsa.
TT de Armstrong bu sn leri ona 2 kere giydirir.

Asla unutmayalım, Armstrong hala oradaki 160 kişiden en iyi ikinci. Neredeyse hepsinden yaşlı olmasına rağmen.

Armstrong bitirirken, özellikle tükürdükten sonra ki ifadesine dikkat ettiniz mi?

Bundan sonra olacaklardan korksun cantador.

Geri dönüş kararı verdikten sonra belki de gerçek Lance Armstrong'un o birkaç sn de ortaya çıktığını söyleyebilirim.

@Soner Sarihan

Ah bu fanatiklik :)

Tur şu saatten sonra üç kişi arasında gidip gelecek gibi duruyor. Bugün bunun net sinyalerini aldık artık. Contador, Nibali ve Schleck. Contador kategori dışı tırmanışlarda da çökmezse durdurulması artık zor. Bana göre turun yıldızı genç Nibali. Liquigas' ın gençleri Nibali yada Kreuziger' den bu turda süpriz bekliyordum ve Nibali yüzümü kara çıkarmadı şükür:)

@Aytaç Biber

Fanatiklik ?

Adam bu yaşında bu dereceleri yapıyorsa değil fanı olmak, tapılır adama.

20 li yaşlarında gençler var orada unutmayalım. Neredeler nal mı topluyorlar.

No Armstrong, NO YOU CAN'T.

• Beğen
Tepkiler: ayla abdan
@Soner Sarihan

Sen yenisin galiba? :D

19 yaş bu düzey bir tur için henüz bebek, emekliyor demektir...!

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
@CELASİN TELLİ

Toparlayacak ne var ki, Lance bu turu kazanırken contador kısa pantolonluydu herhalde. Bence muhteşem bir iş yapıyor. Birlikte tırmandığı çocukların idolü o. Ve hala onlarla birlikte kalıyor tırmanışlarda

@Aytaç Biber

Yapma Aytaç kabul et adam 4 yıl sonra geliyor 38 yaşında ve hala GK 2. cisi kazanamasa bile bence kazanmış sayılır.

@Mustafa ÇAKAR

@Mustafa ÇAKAR

Mustafa Hocam, sen yaz bende aynısını kopyalayıp altına imza atayım izninle.

İşte bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Cem Yılmaz ın "aritmetik" :eek: esprisindeki adamların gerçek olduğunu nereden bilelim.:D :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa ÇAKAR
@Soner Sarihan

Sizin gibi mi?

Armstong için ne yazmış ne etmişiz önceki mesajları takip etseydiniz ne düşündüğümüde bilirdiniz. Kimse onun büyüklüğüne laf söylemiyor. Tamamen realist bir tavırla başından beri bu turu kazanmasının imkansız olduğunu söylüyoruz. Bunun adamın bu yaşındaki gösterdiği performansı ile ne alakası var?

contador şeref kürsüsünde sıktığı yumrukların bedelini ödeyebilir. erken sevinmesin. kendinin söylediğine göre beklenmedik bir zamanda atak yapmış, bence armstrongu aklı sıra kandırmış
unutmayın SON GÜLEN DAHA BELLİ DEĞİL, zaten armstron ASTANADAN para almıyor. kaybedecek bir şeyi yok. üstelikte turdan sonra ayrılacak. kızdırmasınlar beraberinde CONDADORUDA götürür.

ayla abdan

@Aytaç Biber

İşte yine imza atacağım bir mesaj. Baştaki soru hariç tabiki .
Şurada bir avuç bisikletseveriz, alınıp kırılmaca yok bende.

Ben yine aritmetikten devam edeyim. :)
Turun yarısı oldu + ( artı ) adam hala ikinci + arada muazzam bir fark yok + İleride Lance'in çok iyi olduğu zamana karşı etaplar var + Lance kızınca daha başarılı olur + Cantador'un üzerinde daha çok stres var artık = ( eşittir ) Lance hala turu kazanabilir.

Yahu, bir lastik patlağı , bir ufacık kaza ( umarım hiçkimsenin başına gelmez ) bile herşeyi 360 derece :) değiştirebilir. Şimdi lütfen birisi aynı duruma döner o zaman yazmasın. :)

Aynı yerde dönüp duruyoruz ama eğlenceli olmadığını kim söyleyebilir ki :)
İstemeyen dönmesin bizimle. :)

Herkese iyi forumlar.

@ayla abdan

Fanatiklik dili ile yazılan mesajlardan gerçekten sıkıldım. Ben artık bundan sonra buraya bir şey yazmayacağım.

Sevgili Aybars, Gurol ve Mustafa Çakar abinin reel ve elle tutulur bir bakış açısı ile yazdığı yorumlar için teşekürü bir borç bilirim. Onların yorumlarını ciddi bir bakış açısı ile takip etmeye devam edeceğim. Herkese iyi seyirler.

Geri