@Aytaç Biber
Şu aritmetik lafının benim bilmediğim bir anlamı mı var?
Cem yılmaz şöyle bir şey anlatıyor, yanlış hatırlamıyorsam.
Klasik korku filmlerini eleştiriken
" 5 arkadaş biri bizi öldürsün diye dağ başına ormana giderler, sonra ilk ölecek olan gözlüklü ve şişkodur, kuyunun etrafında gezinir, canavar beni öldürsün diye .... giderlerken çok eğlenirler, ay ne kadar eğleniyoruz, derler, kampa 20 vardır eğlenirler 25 vardır eğlenirler ... ) işte burada seyircini biri derki neden 20 - 25 diye gidiyor tabelalar, Cem de diyor ki, bilmiyorlar ki burada aritmetik bir amca var, araba aslında geri geri gidiyor vs vs."
İşte bizde, lance 38 , cantador 31, işte beyaz mayo için yarışanlar 25 yaş altı falan , ortalama hız 84, yok mil e çevirince şu kadar oluyor falan derken, asıl konudan uzaklaşıyoruz. Cem yılmazın aritmetik adamları varmış gerçekten, yani bende o aritmetik adamlardanım. 19 yazdım ya bir ara.

lance ilk kazandığında cantador 19 yaşındaymış diye kalmış aklımda
bir de abartıp , buradaki bazı yarışçıların babasıyla da yarışmıştı lance diyoruz ya. İşte bu noktalara bir gönderme vardı aritmetik yazarken.
Bol gülücük koyduysak espri olarak düşünelim lütfen.
Şurada bir avuç bisikletsever, eurosport yarışın başını zaten vermemiş, yayına da 20 dk geç başlamışken, birbirimize bir şey diyebilir miyiz ya. kim kazanırsa kazansın insan azmi kazanmış olacak. Ve ben bundan sırf insan olduğum için gurur duyacağım. Millet maç izlerken , fransa turu var hiç duydunuz mu diye sorarak bile caka satıyorum ben burada.

Herkesi , mesaj yazan herkesi, hala çok güçlü olan armstrong u da , 200 km sonra atak yapan Cantador u da, genç andy sclehk i de, kokoin kullanan bonen i de , orada saatlerce bekleyen seyircileride, duygusal yazan Ayla hanımıda, gördüğüm en güzel yorumları yapan Gürol u da, astana yı da, milram ı da çok seviyorum.
Viva Tour De France.
( viva lance

)