Scudo Sports

Le Tour De France 2009

@Soner Sarihan

Evet hatalıymış. Refresh edince şimdi 57 km/h e düştü. Valla az daha komplekse girip bisikleti bırakacaktım.

Scudo
@Soner Sarihan

Mil olsa yaklaşık 141km/ h yapar... Ekrana yansıyan veri hatalı, bunun üzerine bu kadar kafa yormaya gerek yok. ne 88 nede 84km/h diye bi ortalama olamaz.

İniş te yolun bazı kısımlarında asfaltlama çalışması bitmemiş yolu 2 ye bölmüşler

5-10 km sonra son tırmaniş başlayacak ve hala bir kaçış yok. Biraz önce cancellara bir denedi ...ama ııh en fazla 5 saniye yapabildi...
şu an önde 10 bisikletçi fark 4dakika28 bitişe de 46 km kaldı...
Yorumlarınız lütfen...

böyle giderse kaçaklardan birialır etabı peletondan şuı ana kadar bir hareket yok ..ama büyük ihtimalle biraz sonra bir atak görebiliriz..

@gökalp öztürk

Tırmanışta yakalanacaklar ancak içlerinden Moncoutie atak yapabilir Nibali ,pelizotti Schleck de atak yapacaklar astana bırakmayacak sonlara doğru contador atak yapacak Armstorng atağına karşılık verir mi inşallah verir.

@Mustafa ÇAKAR

Doping yapanlar hala kontrolculerin onunde.Doping kullanmaktan yakalanan gecen senenin ucuncusu bernhardt kohl bazi yakalanan sporcular gibi susmadi ve butun kokusmus sistemi ortaya doktu.Gecenlerde alman Zdf tv sine konuk oldugu programda sunlari soyledi
"doping kullanmaya 19 yasinda basladim ve yakalanana kadar 200 test gecirdim.Bu testlerin hicbirinde positiv degildim"
Bu ve bunun gibi sozleri duyduktan sonra kontrollerin basarili olduguna inanmiyorum
bir baska anektod ise " sporcular 3 hafta icinde ortalama 40 km lik bir surat ile
everest tepesinin yuksekliginin 8 kati kadar bir cikisa tirmaniyorlar.Bu bence tdf nin doping olmadan basarili bir sekilde tamamlanamiyacaginin kaniti"
Yakalandigi madde sera yi tespit etmek icin bir yontem gelistirildigini dusunmedigi icin doping yaptigini soyledi ayrica kontrolleri nasil atlattiklarini ,ne tur gizleme metodlari kullandiklarindan da bahsetti.
Kohl bunlari soyleyen ilk sporcu degil.Bundan once Jaksche, Sinkewitz vs.gibi sporcular polisle yaptiklari ortak anlasma ile bu tur beyanlarda bulundular.

Cancellara kaçmayı denedi ama bitişe 60 km civarında bir mesafe ve önünde ciddi bir tırmanış varken.Tek başına dayanabileceğini sanmıyordum.Fazla gitmeden de yakalandı zaten.
Nibali de atak hazırlığında olabilir gibi geliyor bana.Bir ara Liquegas in öne geçip tempoyu artırmaya çalışması bir hazırlık içindeler gibi geldi bana.
38 km kala fark 3.38 ve azalıyor.Tempo biraz artmış gibi bakalım bu şekilde azaltmaya devam edecekler mi??

@Mustafa ÇAKAR

Bir de şu senaryo var...İster misin gerçekleşsin...
Armstrong atak yapar ve Contador bu atağa cevap vermekte çok zorlanır:D

rampa yukarı bu nasıl bir tempo....adamlar uçuyo kaçakların hiç şansı kalmadı..

Liquigas öne geçtiğinden beri fark sürekli azalmaya başladı.Bana öyle geliyor ki bunlar Nibali ile atak başlatacak ve buna Astanadan Contador ve Armstrong ile cevap gelecek.
Kaçan grupta da Lampre den Spilok gruptan ayrıldı ve 27 saniye kadar da fark açtı yalnız.

Geri