@ManitoN
Hadi aynakolunun RPM'i desen tamamda lastiğin RPM'ini bilmen ne işine yarayacak ?

Tüm cihazlar lastiğin RPM değerini ilk önce hesaplar sonra tekerlek çevresi ile çarpıp sürati, mesafeyi vs hesaplar. Anlaşılan seninki işin kolayına kaçıp RPM değerini daha işleme sokmadan direk veriyor

. Bu değer eğer anlamlı bişey olsaydı tüm cihazlarda olurdu.
Suya dayanma olayına gelince cihazına çok güveniyorsan yağmur çamur hiç üstünden çıkarma derim ama bunu hiç önermem. Water resistance ibaresini yazmak hiç zor değil.
Çine gidip gelen ve ticaret işine girişen çok fazla arkadaşım var. Adamarda sınır yok

bir fiyat limiti veriyorsun ona göre cihazı üretip gönderiyor. Yani demek istediğim orada üretilen bişeyin ucuz ama kaliteli çıkma ihtimali %0. Pahalı ama kötü çıkma ihtimali de çok düşük

Mesela BENRO veya FESOIL marka carbonfiber fotoğrafçılık ekipmanları üreten Çin firmaları var. 2 misli fiyata satılan Amerikan malı GITZO larla eş değer kalitede üretim yapıyorlar. Ama işte en ucuz Benro tripod için bile Çin'e giden bir arkadaşıma 500 USD para vermiştim alması için. Yani sihirli bişey yok, parayı verirsen iyisini oradan da alırsın.
Kısaca senin cihaza gelince, 13 dolara bir CATEYE dururken ben o cihaza 1 ytl bile vermem. Tabi tercih yine sizlerin.