Scudo Sports

LCD kilometre saati

60 km yol yaptım, hala sorunsuz çalışıyor. hatta yağmura yakalandım(yağmur başlayınca cihazı çıkarıp cebime koydum önlemimi alayım yine de :D) sensör ve cihazın bağlandığı sistem çok yağmur yedi hiç zarar görmedi

Scudo
ABD'dn DT swiss cant tellerimin siparişini verirken kargo parasını artırmadığı için bide aşadaki Cateye'i eklemiştim :) . Fiyatı 13 dolar.
Özelliklerinin arasında "it is ultrasonically welded and highly water resistant" yazıyor. Su geçirmezlik vs gibi muhtemelen çin malı ucuz ürünlerde olmayan özellikler var.

http://www.cateye.com/sites/cateye/upload/products/257-og.jpg

senin aldığın km saatinin özelliklerine baktım da , benim çin malında daha fazla özellik var. mesela lastiğin o anki RPM'ini, ortalama hızını gösterebiliyor. ayrıca bi mod 5 saniyede diğer özelliğe gidip sürekli değiştirerek her şeyi görmeni sağlıyor. ayrıca yine benim ucuz çin malında da suya karşı dayanıklı gibi şeyler yazıyo. yağmur yağdı bikere ama test etmedim, mıknatıs, sensör gibi diğer ekipmanlar ıslandı hala çalışıyolar :D

Functions

Current speed
Maximum speed
Total Distance
Trip distance
Clock

Features

Auto start/stop
Auto power-saving mode
Tire setting in inches and CM
Speed Display up to 300 kph/185mph
New tool-free universal mount (22 to 32mm diameter)

• Beğen
Tepkiler: Anonim
iyi güzelde bir şey aklıma takıldı birazda amatörce bir soru ama o janttaki mıknatıslı sayacı jantın hangi mesafesine takıcağını yazıyormu?göbeğe yakın veya lastiğe yakın olursa farklı sonuçlar vere bilir demi?

sensör ve mıknatısın maşadaki konumu farketmiyor çünkü jantın heryeri aynı sayıda dönüyor, yani içinin hızlı dışının yavaş dönmesi gibi bi durum yok. doğru sonucu almak için önemli olan tekerlek çapını doğru girmek

@Hay.alper.est

Hayır. Farklı sonuç vermez çünkü saniyede kaç tur döndüğüne göre hesap ediyor. İster yukaırda olsun ister aşağıda tekerleğin dönüş sayısı değişmez. Çalışması için sensörle mıknatısın karşıya gelmesi ve kitapçıkta yazan max. aralık sınırın geçmemesi lazım bu yeter.

@ManitoN

Hadi aynakolunun RPM'i desen tamamda lastiğin RPM'ini bilmen ne işine yarayacak ? :D Tüm cihazlar lastiğin RPM değerini ilk önce hesaplar sonra tekerlek çevresi ile çarpıp sürati, mesafeyi vs hesaplar. Anlaşılan seninki işin kolayına kaçıp RPM değerini daha işleme sokmadan direk veriyor :D . Bu değer eğer anlamlı bişey olsaydı tüm cihazlarda olurdu.

Suya dayanma olayına gelince cihazına çok güveniyorsan yağmur çamur hiç üstünden çıkarma derim ama bunu hiç önermem. Water resistance ibaresini yazmak hiç zor değil.

Çine gidip gelen ve ticaret işine girişen çok fazla arkadaşım var. Adamarda sınır yok :) bir fiyat limiti veriyorsun ona göre cihazı üretip gönderiyor. Yani demek istediğim orada üretilen bişeyin ucuz ama kaliteli çıkma ihtimali %0. Pahalı ama kötü çıkma ihtimali de çok düşük :) Mesela BENRO veya FESOIL marka carbonfiber fotoğrafçılık ekipmanları üreten Çin firmaları var. 2 misli fiyata satılan Amerikan malı GITZO larla eş değer kalitede üretim yapıyorlar. Ama işte en ucuz Benro tripod için bile Çin'e giden bir arkadaşıma 500 USD para vermiştim alması için. Yani sihirli bişey yok, parayı verirsen iyisini oradan da alırsın.

Kısaca senin cihaza gelince, 13 dolara bir CATEYE dururken ben o cihaza 1 ytl bile vermem. Tabi tercih yine sizlerin.

dandik çin malı ürünüm 500.1 km yaptı toplamda, hala çalışıyor, tereddütü olan vardır diye söledim :D

bende as 904 var 3 yıl önce almış 100 küsür km yapınca sıkılık çıkarmıştım 2 gün önce tekrar taktım şuan 44 km yol yaptım bir sorun yok.Vietnam mali

5$lık olandan bende almayı düşünüyorum.2tane birden getirtsem problem olur mu, acaba gümrük amca laf eder mi?arkadaşıma hediye etmek istiyorum da yeni bir kron aldı:)

@omurkadir

sorun olmaz meraklanma, yurtdışından 100$ veya € altında gelen ürünlere dokunmuyorlar diye biliyorum.

Bu arada ben de 3 gün önce siparişimi verdim :D

Arkadaşlar bugün ben de sipariş ettim adam aynı gün kargoya verdi Ankaraya erken gelir inş. gerçi Lütfi abime gitsem bana en iisini verirdi ama daha yeni jant+ lastik aldım ondan para yok yani şimdilik.

8 ay önce bundan sipariş vermiştim ama yanında 5-10$lık bişey daha aldığımdan gümrükte takıldı

4-5 defa ebayden bişeyler aldım, ama aynı anda birden fazla vermeyin gümrükte takılıyo ucuz bile olsa

• Beğen
Tepkiler: omurkadir
@arda22

sagolasın bilgi için.ben de vermek üzereydim birden fazla...vazgeçmiş oldum.varsın 1 gelsin.

Merhabalar.
Tchibo da kilometre saati 14 ytl inmişti.Kablosuz.
Aldım ve kullandım.
Ben memnun kaldım.
Bakabilirsiniz, kilit de var (8 küsura inmiş.)
Dostlukla.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Kuşaksız
@arda22

aynı anda yaklaşık 20x4 tane helikopter pervanesi aldım, hiç bi sorun çıkmadan geldi

@laciverti

merhaba
o kilit hangi tchibo mağazasında var ?
caddebostan, şaşkınbakkal, maltepe carrefour şubelerine baktım hiç gelmedi dediler. bulursam gözlük de alıcam :D

limar kask aldım kocaman kutuyu postacı kapıya getirdi, 100 euro yerine, 69 dolar ödedim

Geri