m.klcts
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 403
- İsim
- Muhammed
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sıcaklığa bağlı olsaydı havası 2 güne tamamen inmezdi diye düşünüyorum. Fakat mikro yırtık olayında haklısınız galiba. Diğer türlü kaçağı bulamadım.Lastik sabah soğukken şişkin görünebilir, ancak gün içinde sıcaklığın artmasıyla basınç düşebilir. Bu durumda lastik hava kaçağı yaşamadan deforme olabilir veya mikro yırtıklar olabilir.
Abartılı hava basarsanız suyun içinde çıkacaktır ortaya.Sıcaklığa bağlı olsaydı havası 2 güne tamamen inmezdi diye düşünüyorum. Fakat mikro yırtık olayında haklısınız galiba. Diğer türlü kaçağı bulamadım.
Lastik sabah soğukken şişkin görünebilir, ancak gün içinde sıcaklığın artmasıyla basınç düşebilir. Bu durumda lastik hava kaçağı yaşamadan deforme olabilir veya mikro yırtıklar olabilir.
Hocam her türlü denedim. 1 ayda ne kadar yol varsa denedim artık kendisinden soğuma noktasına geldim. Lastik söküp takma noktasında baya pratik yaptırdı sağ olsun. Fakat yine yok 😐. Dediğiniz gibi kılcal patlak olabilir. İç lastiği değiştireceğim artık.Abartılı hava basarsanız suyun içinde çıkacaktır ortaya.