Scudo Sports

Lastik tavsiyesi

Ön amortisörlü tur bisikletimde 700x38c Anlas lastik kullanıyorum, 700 km oldu. Yatarak viraj alırken oldukça güven veriyor. Tanesi 60-70 lira dolaylarında olan bir lastik için muhteşem bir performansı var, bence bilindik markalardan aşağıda kalmıyor. Çakıllı patika yollara da girdim, orada da üzmedi. Seagull marka patlak önleyici şerit ile de destekledim, patlamaya karşı direnci de bayağı yüksek oldu. Hem de yerli ürün, paramız da ülkede kalıyor. Bisikletine lastik alacaklar değerlendirebilir.

Scudo
Arkadaşlar 700x25c ebatında CST Platinum Protector düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Günlük 25 km kısmen yamalı asfaltta kullanacağım.

27.5 dağ bisikleti jantı için 2'den daha ince bir lastik arıyorum. 1.75, 1.90 gibi kalınlıklar olabilir. Fiyat/performans önerilerinize açığım :)

27.5 dağ bisikleti jantı için 2'den daha ince bir lastik arıyorum. 1.75, 1.90 gibi kalınlıklar olabilir. Fiyat/performans önerilerinize açığım :)

Şehir kullanımı için mi, zırhlı mı, yoksa yine dağa daha yatkın bir lastik mi?

Bunlar gibi mi:
(link)
(link)

Bunlar gibi mi:
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: oxaxxax

Bunlar gibi mi:
(link)
(link)

Bunlar gibi mi:
(link)
(link)
(link)

Şehir kullanımı için ama biraz patikaya da gelmeli işin aslı :)

Bunlar gibi mi:
(link)
(link)

Bunlar gibi mi:
(link)
(link)
(link)

Evet bu lastikler güzel örnekler, teşekkürler. Marka olarak bunlar iyi midir, ne dersiniz ?

Bunlar gibi mi:
(link)
(link)

Bunlar gibi mi:
(link)
(link)
(link)

Linklere baktım, sanırım dişsiz ve şehir kullanımına daha yatkın olanlar 1.75 standardında. 1.90lık dağ lastikleri bana daha çok hitap ediyor gibi...

Merhaba, forumda yeniyim, bisiklette de çok yeniyim. Peugeot T17 FS bir bisiklet aldım. Amacım uzun sürüşler yapmak. Geçenlerde 100 km bir sürüş sonrası arka tekerim patladı. Bisikletçiye götürdüm, bana zırhlı lastiklerden bahsetti. Bir siteden 2 adet Vittoria Urbano dış lastik aldım. Aynı bisikletçi arkadaş lastikleri takarken bunlar zırhlı değil dedi. Alışveriş yaptığım sitede 9. Seviye zırhlı yazıyordu. Bir tereddüt yaşadım. Sizce bu lastiğin zırhlı olmama ihtimali var mı?

Merhaba, forumda yeniyim, bisiklette de çok yeniyim. Peugeot T17 FS bir bisiklet aldım. Amacım uzun sürüşler yapmak. Geçenlerde 100 km bir sürüş sonrası arka tekerim patladı. Bisikletçiye götürdüm, bana zırhlı lastiklerden bahsetti. Bir siteden 2 adet Vittoria Urbano dış lastik aldım. Aynı bisikletçi arkadaş lastikleri takarken bunlar zırhlı değil dedi. Alışveriş yaptığım sitede 9. Seviye zırhlı yazıyordu. Bir tereddüt yaşadım. Sizce bu lastiğin zırhlı olmama ihtimali var mı?

Gerçekten Vittoria Urbano 9 ise zırhlı ama zırhın seviyeleri var. Satıcılar "Vittoria Urbano 9"u buradaki 9 sürüm/nesil numarası olduğu halde seviye gibi göstererek satıyorlar, çok büyük bir zırh seviyesiymiş gibi gösteriyorlar. Oysa bu modelin zırhı ortalama bir zırh. Schwalbe Marathon ailesiyle pek kıyaslanamaz, en fazla serinin en zırhsız ve hafif modeli Racer seviyesine yakın bir zırhı var. Zaten fiyatı da ona göre.

• Beğen
Tepkiler: ardayvl
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum, bu çok açık bir aldatmaca ve bisikletçi arkadaş haklıymış. Oysa alışverişten önce firmayı arayıp konuştum da. Çok yazık. Bu durumda zırhlı bir lastiğim var diye düşünerek rahat hareket etmemeliyim.

Herkese iyi günler yol lastiği tavsiyeniz var mıdır 29 jant için kalın olması önceliğimdir hız ile ilgili sorunum yok tek derdim kalın mtb kadroda sırıtmasın ve dişleri ince küçük olması önceliğimdir.

Bende carraro daytona 2727 için bir dış lastik önerisi isteyeceğim toplam bütçem 600tl (maks 750) ne önerirsiniz?
İç lastikte gerekir mi? 2.10 lastiklerime takılı iç lastikler var.
Rubena Mitas Hook 1.5 ince mi gelir?

son olarak schwalbe marathon plus aldım 700x30 gayet memnunum çok şükür iyi ki almışım ve sırıtmadı da güzel durdu

Merhabalar, aranızda yeniyim dün kron xc100 aldım aldığım gün yolda gelirken lastik patladı kabak olmuş. Fiyat performans 27.5 inç için dış lastik öneriniz var mı? Bütçem çok kısıtlı. Genelde şehir içinde kullanacağım.

Merhabalar, aranızda yeniyim dün kron xc100 aldım aldığım gün yolda gelirken lastik patladı kabak olmuş. Fiyat performans 27.5 inç için dış lastik öneriniz var mı? Bütçem çok kısıtlı. Genelde şehir içinde kullanacağım.
Kolay gelsin cst olabilir ya da mitas

• Beğen
Tepkiler: theckar
Tavsiyeniz için çok teşekkürler CST C1820 27.5x2.10 düşünüyorum. Uygun olur mu sizce?
uzun yol yapmayacaksanız uygundur tabi konforludur ama uzun yolda yorar bu lastik daha ince daha dişsiz yol lastiklerine (zırhlı) bakmanızı öneririm tamamıyle kullanımıza ve amacınıza göre değişiklik gösterir

• Beğen
Tepkiler: theckar
uzun yol yapmayacaksanız uygundur tabi konforludur ama uzun yolda yorar bu lastik daha ince daha dişsiz yol lastiklerine (zırhlı) bakmanızı öneririm tamamıyle kullanımıza ve amacınıza göre değişiklik gösterir
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler dikkate alacağım.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Herkese merhaba, salcano ng 444 sahibiyim. 29 jant dağ bisikleti ama asfalt yolda uzun turlara çıkıyorum. Şehir bisikletine cevirmek istiyorum o yüzden lastik değişimine karar verdim. 28 ölçüde sehir lastiği uyuyormuş.

Iki lastik buldum.

vittoria 700x40 urbano
Schwalbe marathon greenguard 28x1.75

Önerir misiniz? Schwalbe daha pahalı. Sıkıntı yoksa vittoria da secebilirim. 60-100km yol gidiyorum.

Bir de bu iki lastiğin ölçüleri aynı mıdır?
700x40 - 28x1.75

Son düzenleme:
Bir de bu iki lastiğin ölçüleri aynı mıdır?
700x40 - 28x1.75
Aynı değil 1.75 olan inch değeri cm değerine ulaşmak için 2.54 ile çarpılacak. 40 olan 4cm eninde, 1.75 olan ondan 4.45mm daha kalın. Yuvarlarsak 700x45 dengi diyelim.
Tavsiyeniz için çok teşekkürler CST C1820 27.5x2.10 düşünüyorum. Uygun olur mu sizce?

Şuna da bakın, Schwalbe'ye göre fiyatı uygun ama dişli ve zırhsız bir ürün:
(link)

Şehir için 27.5x1.75 ve zırhlı örneğin Vittoria gibi bir lastik bakın ama zırhlılarda fiyatlar bir tık yükselir uyarayım.

Geri