samet_özdemir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.113
2010 model corratec motion ımda bulunan continental speed king 2.3 lastiklerimi değiştircem yolda giderken resmen tutuyo beni zır zır ötüyo 2 kat fazla yoruluyorum çok kalın ve dişli lastik, aklımda 2 - 3 tane model var hangisini alayım hangisi daha iyidir? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
hafta içi işe gidip geliyorum akşam iş çıkışı kartaldan bostancıya geliyorum her akşam sahilden günde 40 km kadar biniyorum haftasonlarıda uzun turlar offroad çok fazla yapmıyorum şehir içi kullanım genelde haftasonları gittiğimiz bazı yollarda toprak yollar oluyor. offroad yapmaya giderken lastiklerimi değiştircem zaten hangi lastiği önerirsiniz ?
continental touring plus
Schwalbe Marathon Supreme Evolution
Schwalbe Maraton Plus Tour
hafta içi işe gidip geliyorum akşam iş çıkışı kartaldan bostancıya geliyorum her akşam sahilden günde 40 km kadar biniyorum haftasonlarıda uzun turlar offroad çok fazla yapmıyorum şehir içi kullanım genelde haftasonları gittiğimiz bazı yollarda toprak yollar oluyor. offroad yapmaya giderken lastiklerimi değiştircem zaten hangi lastiği önerirsiniz ?
continental touring plus
Schwalbe Marathon Supreme Evolution
Schwalbe Maraton Plus Tour