Scudo Sports

Lastik ölçüleri, jant uyumu ve lastik seçimi

Bisiklet modeli ne? 700x38 ile 700x40 arasında iade edip tekrar alacak kadar pek bi fark olmaz ama neyse :D Sizin bisiklet dağ bisikleti olmasın? Gözünüze ince gelmesinin pek bir önemi yok kullanma amacınıza uygun olması daha önemli. Çok bozuk yollara girmeyecekseniz ve dağ bisikletiniz yoksa daha kalın lastiklere ihtiyacınız yoktur belki.

Burda ne demek istedin hiç bir anlam veremedim.
yanında 700x 38 uyumlu iç lastik de aldım .. ama aldıgım iç lastik bisikletin üstündeki iç lastik ile aynı genişlikte, onu diyorum.

ankaranın yolları hep bozuk, 2 kere düşme tehlikesi geçirdim. sadece az büyütüyüm dedim ...

arada çok ebat farkı olmasa da fiyat farkı vardı , bu yönden de iyi oldu biraz , .

Scudo
yanında 700x 38 uyumlu iç lastik de aldım .. ama aldıgım iç lastik bisikletin üstündeki iç lastik ile aynı genişlikte, onu diyorum.

ankaranın yolları hep bozuk, 2 kere düşme tehlikesi geçirdim. sadece az büyütüyüm dedim ...

arada çok ebat farkı olmasa da fiyat farkı vardı , bu yönden de iyi oldu biraz , .
Bİsiklet modelin ne?

rs 171 jantlar için 28 mm - 42 mm arasında lastik takılabilir diyor.

birkaç yüz km için ihtiyaçlarıma uygun olmayan bir lastik alıp israf etmek istemiyorum.

biraz daha iyi bütçelere çıkana kadar 56 mm scorpion lastiklerimi taksam herhangi bir sorun olur mu rs171 lere?

özellikle güvenlik kısmını merak ediyorum.

rs 171 jantlar için 28 mm - 42 mm arasında lastik takılabilir diyor.

birkaç yüz km için ihtiyaçlarıma uygun olmayan bir lastik alıp israf etmek istemiyorum.

biraz daha iyi bütçelere çıkana kadar 56 mm scorpion lastiklerimi taksam herhangi bir sorun olur mu rs171 lere?

özellikle güvenlik kısmını merak ediyorum.
Janttaki çentiklerden lastigin kurtulmasi olasi. Bence deneme bile. Ben 20mm ic genisligi olan janta 40mm lastik taktim. Kagit uzerinde uyumlu hicbir sikinti yok ama virajlarda o lastigin saçma sapan tepkilerini net hissedebiliyorsunuz.

Janttaki çentiklerden lastigin kurtulmasi olasi. Bence deneme bile. Ben 20mm ic genisligi olan janta 40mm lastik taktim. Kagit uzerinde uyumlu hicbir sikinti yok ama virajlarda o lastigin saçma sapan tepkilerini net hissedebiliyorsunuz.
anladım hocam, o zaman başka bir lastik bakmak daha mantıklı o zaman.

bir de yüklü bisiklet için kullanmayı düşünüyordum, gerek yok o zaman. sağolun

Geri