seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 18.021
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Merhaba ben 27.5 jant dağ bisikleti kullanıyorum buna yol lastiği olarak 650x25 aldım fakat janta geçiremedim 1,5 karış gerilme oluyor zorlamama rağmen sokamadım acaba uygun değil midir ?Bu lastiğin boyutu 16" eminim sizin bisikletinize uymayacaktır. Ben 2 senedir kullandığım mitas hook modelini önerebilirim 27.5x1.50 boyutunda fakat 28" modelleri de var galiba biraz araştırmak gerekir beni üzmedi lastik tavsiye edebilirim hem de uygun fiyatlı![]()
Merhaba ben 27.5 jant dağ bisikleti kullanıyorum buna yol lastiği olarak 650x25 aldım fakat janta geçiremedim 1,5 karış gerilme oluyor zorlamama rağmen sokamadım acaba uygun değil midir ?Snanscam
Bir zamanlar kullanmıştım 2000km falan kullandım patlak yüzü görmemiştim,ıslak zemin tecrübe edemedim ama yol tutuşu tatminkar.
Merhaba ben 27.5 jant dağ bisikleti kullanıyorum buna yol lastiği olarak 650x25 aldım fakat janta geçiremedim 1,5 karış gerilme oluyor zorlamama rağmen sokamadım acaba uygun değil midir ?
Sheldon Brown'ın sitesine göre 21 mm janta 50 mm lastik takabilirsiniz. Kadro ve fren boşluklarının bu ölçüye izin verdiğinden emin olmalısınız ama.622x21 janta en kalın lastik kaç numara takabilirim bisikletim 2020 carraro sportive 321 üstündeki orjinal lastikler 38c olarak geldi ama ben en üst sınır lastik takmak istiyorum bilgi verirseniz çok makbule geçer

Şu sayfaya göre ölçüm yapıp, en alt ölçüyü alabilirsiniz.27.5*2 lastik kullanıyorum, bunu yol sehir tipine çevirmek istiyorum 27,5*1.5 olurmu bilgisi olan bisiklet whistle miwok 1824
Anadolu Lastik var.Yerli malı bisiklet lastiği üreten yok mu? Aklıma Lassa geliyor, Lassa'nın bisiklet takımı varmış ama neden bisiklet lastiği üretmiyorlar merak ettim.